odgłosy farmy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewakowalewska99, 13 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewakowalewska99

ewakowalewska99 Okazjonalny autor

witam mam pytanie po zalogowaniu wszystko działa a po chwili zanika głos słychac tylko kombajn czy ktos jeszcze tak ma -dzieje sie to od wczoraj

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj ewakowalewska99.
    Ja tak nie mam a to dlatego, że od zawsze mam wyłączone wszystkie dźwięki i animacje aby gra była płynna.
    Jeśli jednak Tobie zależy na dźwiękach a pojawiły się z nimi problemy to na początek spróbuj wyczyścić pamięć przeglądarki (od początku). Jeśli po ponownym zalogowaniu problemy będą nadal to napisz proszę zgłoszenie w celu sprawdzenia konta do PT, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. ewakowalewska99

ewakowalewska99 Okazjonalny autor

wszystko wyczyszczone od tego zaczełam, nie zależy mi na odgłosach tylko kwestia przyzwyczajenia a działa to na pół gwizdka wiecej pytań nie mam pozdrawiam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również pozdrawiam i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.