odblokowywanie posągu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika stefanik62, 15 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stefanik62

stefanik62 Czeladnik forum

Witam nie wiem co się stało próbowałem odblokować posąg słodliwki, miałem wystarczająca ilość złotych bananów. Banany zostały użyte, ale nie otrzymałem dostępu do rośliny, proszę o interwencję
    Pozdrawiam
    Krzysztof Stefaniak

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Już prawdopodobnie wiem co się stało. Zacznijmy od tego że Słodliwka, jest to drzewko a nie roślinka. Zapraszam Cię do poradnika: Tabele - drzewa. Zgodnie z tym w roślinkach nie znajdziesz tego drzewka, musisz poszukać go w drzewkach do zakupu.

Czy mogę w czymś pomóc ?

3. stefanik62

stefanik62 Czeladnik forum

Sprawdziłem w drzewach i nic, mam cały czas zablokowane!

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Sprawdziłeś dostępne drzewka jakie możesz kupić na wyspie ?

Jeśli tak i nadal drzewka niema, to pozostaje tutaj tylko kontakt z pomocą techniczną gdyż z pozycji forum nie jesteśmy wstanie tego zweryfikować. Instrukcję jak poprawnie napisać zgłoszenie znajdziesz w poradniku: Pomoc Techniczna

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autor w razie potrzeby skierowany do PT, pomimo dzisiejszej obecności na forum dalszych pytań nie ma, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.