odblokowanie konta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anhedrea, 26 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Minął czas blokady mojego konta. Zgodnie z otrzymaną instrukcją napisałam zwrotną korespondencję. Dostałam tylko potwierdzenie jej otrzymania.

Minęła już godzina, a konto nadal zablokowane.
    Czy mogę prosić TL o odblokowanie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli napisałaś wiadomość kontynuując korespondencję to czekaj proszę na odpowiedź na Twoje zgłoszenie. Na pewno ją otrzymasz.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Anhedrea

Tak, dlaczego czas blokady konta jest przedłużany. Jeżeli kara mija to powinno się od razu "wypuszczać na wolność"

Ja proszę o przekazanie mojej prośby o odblokowanie osobie odpowiedzialnej za tą czynność

4. SMOD_Atena

Wszelkie pytania odnośnie blokady konta należy kierować do PT, więc tak jak napisałam wyżej czekaj proszę na odpowiedź, ewentualnie wyślij ponownie prośbę o informacje odnośnie Twojego zgłoszenia kontynuując rozpoczętą korespondencję.

Czy tutaj masz jakieś pytanie techniczne na temat gry ?

5. Anhedrea

Trudno mieć pytanie techniczne na temat gry, jak nie można grać.

Czy moja prośba została przekazana?
    Z automatem jest trudno korespondować.

6. SMOD_Atena

Anhedrea, na każde zgłoszenie odpowiedź udzielana jest w PT, Twoją prośbę z uwagi na późną porę dodatkowo przekazałam e-mailem i bardzo proszę czekaj cierpliwie na odpowiedź z PT.

A skoro tutaj już nie masz żadnych pytań to miłej nocy życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.