odblokowane posągi

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by -isia5070-, Apr 18, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -isia5070-

-isia5070- Okazjonalny autor

odblokowałam makadamie i miechunkę, ale miechunki nigdzie nie ma tzn. nie mogę jej kupić
    (posąg jest odblokowany) - przelogowałam sie 2 razy, ale nic sie nie zmieniło

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Po odblokowaniu posągu miechunki, w celu kupna rośliny należy przejść do Galerii poprzez czerwony koszyk, znajdujący się w pasku z lewej strony okna gry na planszy Bahamaramy:
    Po kliknięciu w rynek nasion, miechunka dostępna będzie na samym końcu tego okna:

3. miley484

miley484 Czeladnik forum

jest chyba problem techniczny bo mam odblokowany posąg z makademia , nawet zakupiłam 4 szt. drzewka pobrało sianogrosze ale nie dopisało, dodam że wylogowałam sie pare razy i nie mam drzewek

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również odblokowałam posąg i kupiłam drzewka, które poprawnie dopisało do konta. Wejdź proszę w zakładkę z drzewami i skorzystaj z opcji "Szukaj", znajdującej się w prawym górnym rogu okienka. Jeśli drzewka się nie znajdą, pozostaje kontakt z Pomocą Techniczną – tam Twoje konto zostanie sprawdzone, ponieważ z pozycji Forum nie mam takiej możliwości.
    Pamiętaj również, aby w przyszłości, gdy masz inne pytanie niż Autor tematu założyć nowy wątek :)
    Czy Autor ma jeszcze jakieś pytania?

5. -isia5070-

wiem oczywiście jak należy przejśc do galerii gdzie szukać drzewka, ale niestety w sklepie go nie ma - nawet zablokowanego
    po prostu nie ma miechunki
    napiszę do PT

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

-isia5070-, ale miechunka to roślinka, a nie drzewko. Czy Tobie przypadkiem się nie pomyliło? Bo tak zrozumiałam, czytając Twojego poprzedniego posta.

7. -isia5070-

oczywiście, że mi sie pomyliło i szukałam drzewka - przepraszam za zamieszanie

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nic nie szkodzi, tyle nowości na raz, więc mogło się pomylić :)
    Czy mogę Ci jeszcze w czymś pomóc?

9. Flipul1

Flipul1 Naśladowca mistrzów

Ja odblokowałem drzewko melony ale w sklepie ich nie ma.

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Melon to nie drzewko, a roślinka. Wejdź do rynku nasion, tam kupisz nasiona melona.

11. Flipul1

To ciekawe bo w świątyni jest jako drzewo i to papaja. Odblokuj posąg melonowca a jak tam wejdę to pisze o drzewie papaja

12. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Ale między melonem /nową roślinką/ a melonowcem /drzewko papaja/ jest zasadnicza różnica ;)

13. Flipul1

A w roślinach melony mam i tak zablokowane. Kłódka zamknięta na super klucz. Ciekawe czy pofalowany. Bo to już z tymi kluczami w poprzedniej misji to już lekka kpina była.

14. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ok, ale mamy obecnie 2 o podobnej nazwie posagi; melonowca V komnata (odblokowuje dostęp do drzewka papai) i posąg melona X komnata (odblokowuje roślinkę melon).

Flipul1, bardzo proszę napisz konkretnie z czym masz problem.

15. Flipul1

Drzewa papai to ja już mam od dawna. To po co mi je odblokowywać. Melonowiec i melon to tak jak kasztanowiec i kasztan, To coś lepszego wymyślcie bo można się pogubić. Co z melonowcem wspólnego ma papaja. No nie kumam. Sorry. Ciemny jestem

16. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Bo papaja to inaczej melonowiec ;) A melon to melon. Czy teraz jest wszystko jasne?

17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autorka dalszych pytań nie ma, więc temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.