Od nowa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika farmerkatoja21, 2 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farmerkatoja21

farmerkatoja21 Okazjonalny autor

Cześć wszystkim mam pytanie ponieważ gralam już wcześniej w farmerame kiedy była jeszcze stara wersja teraz jest całkiem inaczej w grze a chciałam znów zaczać grać tylko jest jeden minus ja nie wiem oco chodzi tyle pozmienianych rzeczy nie wiem gdzie są misje do wykonania gdzie ten stragam do sprzedawania swoich warzyw itp :( Jeśli ktoś z wam mógłby mi wytłumaczyć podstawewe rzeczy jak grać itp bardzo bym prosiła i z góry dziekuje :)

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Sugerowałabym przeczytanie poradników.
    Wyjaśnianie "jak grać itp" trwałoby baaardzo długo... w dodatku nikt nie wie, czego ty właściwie nie wiesz.

3. farmerkatoja21

Np nie wiem gdzie mam misje do wykonania żeby nabijać lvl ?:)

4. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

w spółdzielni w mieście ,
    w spółdzielni masz misje , masz tez tam zlecenia , które były w domku farmerskim
    :)

.

5. farmerkatoja21

dziękuje :)

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Misje w spółdzielni znajdziesz w mieście, może poradnik coś pomoże: Spółdzielnia - Misje :)Poza tym rzeczywiście dobrze by było gdybyś zajrzał do poradników związanych z grą, ich lektura może na początku wiele pomóc, polecam zacząć od spisu treści: Alfabetyczny spis treści - gra :) A jeśli coś będzie niejasne, to pytaj. :)

7. farmerkatoja21

Bardzo wam dziękuje :)

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy masz jeszcze jakieś pytania tutaj? :)

9. farmerkatoja21

Już nie poczytam sobie i myśle że odnajdę sie w grze :)

10. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie powodzenia Ci życzę i jeśli coś będzie niejasne, to śmiało pytaj w tym dziale. :) A wątek tutaj zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.