Od czego zacząć event " Kawałek tortu" ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -wiercipiętka-56, 26 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -wiercipiętka-56

-wiercipiętka-56 Zaawansowany

Ciągle wszyscy pytają jak rozpocząć nowy tortowy event, a jak dotąd nikt nie potrafi wytłumaczyć jak rozpocząć ten Tort, pomimo że mam składniki nic nie możma zrobić.
    W poradniku to co pisze nie sprawdza się w naturze.

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

a wywar z ciecierzycy już masz??

3. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

aleksandra, dziękuję za pomoc.

-wiercipiętka-56, tytuł wątku zmieniam tak aby było jasne o co pytasz.

A odnośnie eventu, to zapoznaj się proszę z tym wątkiem : >>>klik<<<, tam w skrócie zamieściłam treść poradnika "Kawałek Tortu"
    .

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam

Z poradnika:

Robisz wywar z cicierzycy w młynie a następnie bezę pomarańczową

6. -wiercipiętka-56

-wiercipiętka-56 Zaawansowany

tyle samo wiem , co przed zadaniem pytania
    widzę,że nikt nie wie o co tu chodzi
    nie mam już pytań

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mam[/QUOTE]
    to teraz beza pomarańczowa,,i zaczynasz tort,,u mnie nic,ani wywaru,ani bezy,,wiesz zazdraszczam Tobie]

ta beza też w młynie

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-wiercipiętka-56, skoro masz już wyprodukowany w młynie wywar z ciecierzycy, to z niego należy w pierwszej kolejności wyprodukować w młynie pomarańczową bezę tak jak napisał Bilonge ( dziękuję za pomoc ).

Skoro jednak nasze podpowiedzi w niczym Tobie nie pomogły i nie masz już pytań to temat zamykam. Zapraszam jednocześnie do wątku dyskusyjnego, w którym Gracze na bieżąco dzielą się swoimi spostrzeżeniami i wzajemnie udzielają rad : >>>klik<<<.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.