Odświeżanie gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika p.ataraksja, 17 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. p.ataraksja

p.ataraksja Czeladnik forum

Dzień dobry.

Mam problem z grą, z którym nie umiem się sama uporać. Otóż mam uprawy i one mają rosnąć powiedzmy 10 minut. Jestem sobie na ekranie farmy, mija 15 minut i uprawy wciąż nie są gotowe, mija 20 minut i uprawy wciąż nie są gotowe. Muszę przejść np. na łąkę czy do miasta, wrócić na farmę i dopiero okazuje się, że uprawy i zwierzaki są gotowe. Tak samo jest z łąką. Nie kojarzę, żebym od początku gry miała ten problem, wydaje mi się, że pojawił się wczoraj, ale nie wiem czemu, bo po swojej stronie nie zmieniłam żadnych parametrów gry. To strasznie frustrujące.

Gram w przeglądarce Chrome. Wyczyściłam ciasteczka, uruchamiałam grę ponownie. Do gry na kliencie nie chcę wracać, bo mi nie pasuje.

Czy jest na to jakieś rozwiązanie czy gra po prostu tak ma i muszę to zaakceptować?

Z góry dziękuję za odpowiedź i życzę spokojnego dnia.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Na przeglądarkach właśnie tak jest, że jak zostawimy stronę na jakiś czas to się sama nie odświeża, trzeba przejść na inną łąkę i wrócić. Na kliencie nie ma takiego problemu i gra odświeżana jest na bieżąco.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. p.ataraksja

p.ataraksja Czeladnik forum

Nie, bardzo dziękuję za wyjaśnienie problemu. Jesteś niezwykle pomocna.

Spokojnego dnia.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, cieszę się, że mogłam pomóc.

Również spokojnego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.