Odłączenie gry od portalu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika DamianBorejsza, 6 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DamianBorejsza

DamianBorejsza Forumowy żółtodziób

Witam chciałem odłączenie gry od portalu fotka.com na którym są umieszczenie gry między innymi gra farmerama. Wypełniłem formularz PT. Dostałem odpowiedź,że powinnem się z kontaktować z teamem portalu. Napisałem do nich i odpisali mi,że nie zajmują się grami.. Teraz mam pytanie co mam zrobić bo konto na portalu mi nie jest mi potrzebne a konto w grze mi jest szkoda stracić chciałbym dalej grac na tym koncie ale bez powiązania z portalem. Pozdrawiam

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

DamianBorejsza, skoro na portalu była możliwość połączenia z grą, to owy portal powinien przeprowadzić proces rozłączenia Farmerama z portalem.

3. DamianBorejsza

DamianBorejsza Forumowy żółtodziób

Taką wiadomość dostałem
    [ciach]

Napiszę jeszcze raz do nic. Jak to samo dostanę to już nie wiem kłócić się nie będę

post edytowałam, cześć usunęłam.

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 czerwca 2016
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

DamianBorejsza, tu problemu nie rozwiążesz, jak napisałam w pierwszej odpowiedzi kontaktuj się z pomocą techniczna portalu, który takie połączenie konta w grze umożliwił.
    Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.