Opinie Obozowy hultaj - misje weekendowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 31 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. graz...123

graz...123 Czeladnik forum

Tylko ten przycisk przerwij nie reaguje

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

wyjdź z zadania to powinno zresetować zadanie i powinien wtedy pokazać się start, mam nadzieję, że to Ci pomoże w zrobieniu ostatniego zadania.

3. pszczola78

pszczola78 Czeladnik forum

Ja mam ten sam problem. Przycisk "przerwij" w ogóle nie reaguje. Zadanie się nie resetuje. I nie pomaga wychodzenie z gry i uruchamianie od nowa. Co mam zrobić ?

hiacynta, nikolabln oraz krasnoludek10 lubią to.
  4. graz...123

graz...123 Czeladnik forum

wszystko zrobiłam i nic nawet komputer zresetowałam dalej to samo

hiacynta, nikolabln oraz krasnoludek10 lubią to.
  5. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Kolejna misja z hultajem zakończona. Batata posiałam wcześniej w lesie tropikalnym i na kryształowych wodospadach, aniżeli uzbierałam wylotek do zadania 3. Tylko pamiętałam, żeby ich zawczasu nie zebrać, zanim nacisnę przed samym zbiorem przycisk Start. Dosiewałam jeszcze raz w lesie tropikalnym do wymaganej ilości, ale zmieściłam się w podanym czasie 5:30 h :) Powodzenia dla jeszcze walczących :)

6. pszczola78

pszczola78 Czeladnik forum

Niestety od wczoraj nie mogę zrestartować misji na czas - obozowy hultaj. Zapomniałam wczoraj wrzucić resztę roślinek do zadania. Czas się zatrzymał na 00. Przycisk przerwij nie działa. Próbowałam zrobić restart zadania na innym komputerze i też nic. Pomoc techniczna też nie opowiada. Co mam zrobić skoro dziś kończy się event ?

krasnoludek10, hiacynta oraz nikolabln lubią to.
  7. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Mam ten sam problem - nie mogę zresetować uprawy batatów... zamknięcie i ponowne otwarcie gry nie pomagają.

krasnoludek10, hiacynta oraz nikolabln lubią to.
  8. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Również skończony z piccolo chomicza muchołapka.

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapraszam do tego wątku: obozowy hultaj.

nikolabln, krasnoludek10 oraz hiacynta lubią to.
  10. klonek68

klonek68 Generał forum

Druga część ukończona...xD

11. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Koniec z piccolo święto świateł, tradycyjnie niższa półka

12. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Droga Ateno, wątek ten sprawdziłam w pierwszej kolejności...
    Niestety, nie pomogło ani czyszczenie ciasteczek, ani zmiana przeglądarki, ani przejście z komputera na telefon.
    Niech odpowie ktoś, kto uruchomił ten etap wczoraj (i nie ukończył), a dzisiaj nie może go zrestartować. Czy mu się udało (i jak to zrobił).
    Bardzo proszę, by nie udzielać mojej ulubionej informatycznej rady: "zrestartuj komputer".
    Na chwilę obecną nie dam rady ukończyć tego eventu.

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Obawiam się, że w tym przypadku czyszczenie i restart nie pomogą, ale widzę, że zgłosiłaś problem do PT i tam z pewnością będzie rozwiązany.

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  14. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

Gdyby nie bonus z koła dzięki któremu siałam wszystko oprócz długo-rosnących to bym już wczoraj zakończyła misje a tak to dzisiaj:p
    Z piccolo: Tańczący z liśćmi...czasami mam wrażenie, że do tego konta tylko ten item jest przypisany:sleepy::sleepy:
    Magazyn przygotowany na kolejną misje, tylko muszę znaleźć czas bo to i urodziny i wyjazd nad morze ale kto da rade jak nie farmer :D:D

Powodzenia (jeszcze) walczącym :inlove:

Ostatnie edytowanie: 10 sierpnia 2025
  15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Za 5h zbieram bataty i nareszcie będzie koniec eventu:)

16. -ola55-

-ola55- Okazjonalny autor

mam duzy problem z wypadajkami juz pare lat jestem waszym rolnikiem ale teraz z wypadajkami bardzo duzy problem nawet na jeden event mi brakuje a kasy rodzice mi nie dadza

17. jakleci.bozena21

jakleci.bozena21 Forum Pro

tez ten sam problem i czekam na odpowiedz a moze by tak problem zgłosic przez wasze łacza bo jakos brak reakcji na graczy

18. MOD_Ruda

Problem jest zgłoszony. Jeśli wysłałaś zgłoszenie do PT to na pewno otrzymasz odpowiedź. Proszę o cierpliwość, wiadomo, że jest weekend.

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

20. MOD_Ruda

hlnrys Ryś jeśli dostaniemy taką informację to też będzie u nas widoczna.

Na razie czekamy na informację. Problem jest zgłoszony.

Proponuję siać roślinę z jak najdłuższym czasem dojrzewania, zerknij proszę jaką masz ostatnią roślinkę ale z najdłuższym czasem.
    Możesz też poprosić o wypadajki w tym Wątku.

Ostatnie edytowanie: 10 sierpnia 2025
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.