obornik

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika skaliwa, 19 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Witam, w skrzynce rzeczy potrzebnych na farmie miałam 25 szt obornika i 4 perfumy. Ponieważ mam pełny obornik - 550 szt tych 25 mi nie dopisało.... Kiedyś przed zmianą ilości obornika też tak miałam, ale wtedy do 300 szt dopisało mi 25 szt. Czy coś się zmieniło i już ponad stan nie dopisuje, czy mnie wtedy się coś wydawało?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Już od dawna obornik ponad pojemność zbiornika nie jest dopisywany. Tutaj znajdziesz ogłoszenie na ten temat: >>klik<<.

Są też nowe runy, po odblokowaniu których możesz powiększyć pojemność zbiornika do 1100 sztuk z kontem Premium: Aktualizacja runy "Obornik"

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Dzięki za odpowiedź.... jednak mam takie wrażenie, że wtedy mi dopisało ponad stan. No cóż pamięć jest ulotna i może coś mi sie pokręciło. A runy mam już dawno odkryte, Premium nie mam, zresztą stare zlikwidowane, a nowego jeszcze nie ma i już nie mam jak powiększyć xD:p;)

Kłódeczka

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mogłaś widzieć przez moment po zebraniu z zagród większą liczbę niż pomieści zbiornik ale po sekundzie ilość jest taka jaką pojemność ma zbiornik.
    A skoro kłódeczka to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.