Obornik na targu!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hapsak89, 17 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Jakim cudem to jest możliwe?! Jak można wystawić 5000 sztuk nawozu w jednej ofercie, a takich ofert jest pełno od jednego "użytkownika"? Co jest grane wyjaśni mi ktoś?>:(

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Obecnie możemy zakupić dowolną ilość nawozu na targu, dopisze się on do ogólnego stanu, nawet jeśli obornik jest pełny (300 szt nawozu/600 szt. przy koncie premium).
    Najwidoczniej Gracz zakupił nawóz, jak ten był tańszy, a teraz nim handluje z zyskiem.
    Dodam, że nawóz zebrany z własnych zagród nie dopisze się, gdy stan obornika wynosi 300 lub więcej. TUTAJ poradnik.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

A będzie widać na liczniku, że jest go więcej? To dziwne, że tylko jeden "gracz" tak robi, brzydko mi tu pachnie coś tym "użytkownikiem.

4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Nawóz, który kupisz na targu będzie widoczny na liczniku, w takiej ilości w jakiej kupisz:)

Widziałam już screny, na których obornika było po kilkadziesiąt tysięcy sztuk:)

Tak jak Modka napisała, nie będzie do stanu dopisywało tego obornika, który będzie produkowany przez zagrody/warsztaty,jeśli będzie go tyle ile może pomieścić obornik 300 lub 600 sztuk przy Premium.
    To co kupisz na targu, będzie się ciągle do stanu dopisywało.

Ostatnie edytowanie: 17 kwietnia 2015
  5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

hapsak89, czy masz jeszcze jakieś pytania?

6. Wyjaśnione pytań nie ma więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.