Obietnice

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bobinek, 25 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bobinek

Bobinek Młodszy ekspert

Witam mam pytanie co z biuletynem producenta. Nic tam już się nie ukazuje choć z drugiej strony obietnice tam wypisywane wprowadzane były w życie z dużym poślizgiem lecz chociaż gracz wiedział co się dzieje w grze. Obecnie nie wiadomo jakie są priorytety informatyków co na przykład z rafą czy też kombajnem na pnączu.

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Zgodnie z tym ogłoszeniem:
    Przyszłe biuletyny oraz nowe funkcje w grze
    Biuletyny nie będą się ukazywać i nie wiadomo czy kiedykolwiek jeszcze będą.

O rafie i innych aktualizacjach możesz poczytać w Zgaduli.

iza_79 lubi to.
  3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

{Monia}, dziękuję za pomoc. :)

Bobinek, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

4. Bobinek

Bobinek Młodszy ekspert

NIby to wszystko już czytałem a zgadula to takie wypociny które będą lub nie ale na pewno nie wiadomo kiedy. Mi raczej chodziło o konkrety coś takiego z przed roku czyli pytania do producenta. Następnie były odpowiedzi i człowiek coś wiedział a teraz to jest kicha.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Bobinek, poza tym co jest napisane w ogłoszeniu do którego link podała Ci Monia jak na razie nic więcej nie wiemy. Zapraszam Cię do śledzenia Oficjalnych Ogłoszeń. Przypominam że nie jest to dział dyskusyjny.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

6. Bobinek

Bobinek Młodszy ekspert

Nie dzięki można zamykać.

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

.elom., Twój post usunęłam, przypominam że nie jest to dział dyskusyjny.

Skoro można to temat zamykam. :)
    Życzę spokojnej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.