Obiecany event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 5 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Obiecaliście że będzie event FKF a go nie było dlaczego oszukujecie ?! <Klik>

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mateusz nie wiem czy znasz znaczenie użytego słowa ale ja tej sytuacji "oszukiwaniem" bym nie nazwała. Jeśli już to ewentualnie niedotrzymanie obietnicy czy też błąd w aktywowaniu zapowiadanego minieventu. Być może w obecnej sytuacji z zamieszaniem z Unity nie jest to dobry czas, ale przekażę wyżej Twoją uwagę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Tym bardziej jak się coś obiecuje trzeba dotrzymać obietnicy a jak nie można włączyć to wymaga się by przeprosić wszystkich brak pytań i czekam na odpowiedź z góry

czechu79 i janekkostuchna lubią to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wysłałam zapytanie, jak otrzymamy jakieś informacje na ten temat to znajdziesz je w dziale ogłoszeń. Tutaj za brak informacji przepraszamy i temat zamykam.

Mateusz lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.