Opinie Obfitość misji

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 4 września 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Włożyłaś w slot( w szklarni) te młoty ze szparagów?

Ostatnie edytowanie: 8 września 2024
    aleksandra i -norbijas- lubią to.
  2. MiszkaM

MiszkaM Ekspert forum

Tak mam:((

3. patison42

patison42 Okazjonalny autor

uszlachetniłem kalafior na młoty ,za godzinę zbiór, bez Jasków nawet bez tego w drzewie8), już się boję,8)8)8)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli miałaś to uszlachetnienie w slocie przed zbiorem szparagów to raczej niemożliwe żeby nie wypadł ani 1 młot. Trzeba jednak pamiętać, że to nie jest tak, że wypadnie zaraz 1000 młotów, bonus to tylko 1000 razy większa szansa a młoty wypadają po kilka sztuk.
    Jeżeli jednak masz jakieś wątpliwości to zapraszam do PT w celu sprawdzenia co z tymi młotami, wypadają czy nie.

Jasiek na drzewie działa czy chcemy czy nie ;)

A jeśli chodzi o bonus z uszlachetnienia to nie wystarczy go zdobyć. Aby działał należy umieścić go w slocie tak jak widać na obrazku u MiszkaM. Powodzenia.
    Daj proszę znać ile tych młotów pojawi się u Ciebie.

patison42 lubi to.
  5. patison42

dwa młoty były w kalafiorze

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No to już coś, bez uszlachetnienia nie wpadłby pewnie ani jeden i długo kazałby na siebie czekać ;). Żeby wpadło ich więcej to nawet z uszlachetnieniem trzeba tych zbiorów zrobić sporo. Ja drewniane młoty pozyskuję z uszlachetnienia szarłatu i kiedy chcę przyspieszyć wypadajki w jakimś evencie to sieję szarłat na super polach, wówczas mam dwa w jednym ale też nie wypada tych młotów jakaś zawrotna ilość ;)

A teraz otworzyłam kilkanaście skrzyń z narzędziami i nie tylko i też wpadły 2:

z narz i nie tylko.png

aleksandra lubi to.
  7. patison42

to było tylko z dzikiej łąki, niestety nie mam szarłatu a wszystkie skrzynki otwarte i 0 młotów8)

8. Łochowski

Łochowski Czeladnik forum

młotki można kupić za faremki prawia100

patison42 lubi to.
  9. MiszkaM

MiszkaM Ekspert forum

W sprawie młotów napisałam do PT, parafrazując odpowiedz to że mogą lecieć wcale nie oznacza że muszą lecieć, i policzyli mi mój stan, który znam doskonale.
    wg mnie działanie nastawione na sprzedaż realną. Mogły by być dni farmerkowego szaleństwa przy baby boom ale po co jak farmeramki za cenę złota. Otwierasz skrzynie - farmeramek 0, narzędzi 0, mimo że normalnie lecą równo z innymi dobrami. Tak samo było z kołem na Wielkie łowy, procentów do zbioru prawie nie było, a do byle jakiego eventu jeden za drugim i potrafi kilka wpaść na parę zakręceń kołem. Itemy ze skrzynek może i fajne ale absolutnie nie warte całej awantury.
    A tak na koniec to dlaczego skrzynki do wykręcenia są na końcu w młynie, jak eventowe zawsze stoją na przodku?, a nuż ktoś nie znajdzie? ;):p

10. jakleci.tatiana2

jakleci.tatiana2 Czeladnik forum

z czego wyprodukować skrzydła na imprezę

11. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Zaglownia

Marrylan lubi to.
  12. bogusiania

bogusiania Komisarz forum

Farmarki zdobyłam, młoty kupiłam, 3 itemy zdobyłam - ale tym razem poległam na ... grabiach :( Nie mam fabryki grabi, zanim zdobędę z misji Różni bracia, wieki upłyną. SG też się skończyły, więc zakup na targu odpadł. Ostatnio brakło dosłownie 4 łubianek, teraz 20 grabi ech :( Poziom trudności dla mnie nie był średni, tylko wysoki, choć mam dość wysoki poziom w grze i gram już kilkanaście lat - z przerwą. Najtrudniejsza była misja Artysta pracoholik. W 1 dzień wyprodukowałąm aż 20 brakujących produktów, ech, te kosmiczne ilości :( Szkoda tego 1 itemu i szkoda, że event nie trwał do środy do 22 :( Zdobyte, a raczej wylosowane 3 itemy : 1 włóczkonoga daje obecnie prawie 10 mln PD, 2 x największy detektyw - 2 x prawie po 1 mln PD. Choć te super itemy na pocieszenie :)

AngelGina, hapsak89 oraz hlnrys lubią to.