Opinie Obfitość misji

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 4 września 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 6elka4

6elka4 Baron forum

Z 4 skrzynek
    1x Włóczkonoga i 3x Scoop-a-Paloza
    Chyba dobrze...

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

a u mnie scoop-paloozo,największy dedektyw,włóczkonoga i agresywna lwia paszcza:)

3. vannkama

vannkama Stały bywalec

Witajcie! Nie wiem co robię źle albo czego nie robię. Wyprodukowałam we młynie 4 skrzynie przedmiotów ozdobnych. Nie mogę ich rozpakować bo ich nie ma tam gdzie są wszystkie skrzynie. Nadal widać je we młynie. Pomóżcie proszę, dodam, że przelogowywałam i to nie jeden raz :eek:

Ostatnie edytowanie: 5 września 2024
    hiacynta lubi to.
  4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

może głupio zapytam(wybacz),a masz młoty?

5. Sahar79

Sahar79 Czeladnik forum

Rozpakowane 3 skrzynki - 3 x lwia paszcza. Bezsensowny event.

6. dora4370

dora4370 Moguł forum

U mnie ze skrzynek 2 x włóczkonoga i 2 x największy detektyw

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

no nie wiem u mnie taka paszcza to jak 2 parasolki,,,podaruxDjesz????

8. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

co wyślesz przyjacielu?/przyjaciółko?

hiacynta i nikolabln lubią to.
  9. vannkama

vannkama Stały bywalec

Młoty miałam. Jeszcze mi zostało 320szt. Skrzynki się znalazły. Widocznie BP potrzebowało trochę czasu aby dopisać je do mojego konta ;).
    Ze skrzynek wyskoczyło:
    Scop-a-Poloza 1 szt,
    Agresywna lwia paszcza 1 szt,
    Włóczkonoga 2 szt

10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

super,gratuluję

vannkama, hiacynta oraz nikolabln lubią to.
  11. MiszkaM

MiszkaM Ekspert forum

Teraz rozumiem dlaczego misja od 141 poziomu. Wydawało mi się że kilkanaście młotów starczy. A tu zonk. Jak zwykle zmiana reguł w czasie gry. Dokupiłam młoty za farmeramki ale te się już skończyły. Szparagi ekspresem uszlachetniłam i się udało. Teraz tylko rozwalić leśną , poczekać aż slot na szparagi z młotem się zwolni i może drugą skrzynkę przygarnę. Ogólnie to nie podoba mi się.:(-.-:cry:

Ostatnie edytowanie: 5 września 2024
  12. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Pomocy! Czegość nie kumam, gdzie mogę znaleźć narzędzia do misji. Wszystkie cztery misje diamentowe ukończyłam jednak nigdzie nie mam tych narzędzi

13. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Weszlam rozdac prezenty a tu jakas misja, o ktorej zapomnialam. Dawali roznosci to zrobilam.

Dodatkowo wypadlo ze skrzynek: 2 x atak pazura, 1x agresywna lwia paszcza i 1 x Skoop-a-Palooza.

14. szary_ludzik

szary_ludzik Stary wyjadacz

Jak dobrze, że tu jesteście!
    Po zrobieniu drugiej misji skończyły mi się młoty. :(
    Przedwczoraj oddałam do spółdzielni, bo po co mi (?), a narzędzi całe kilogramy były potrzebne.
    Usprawiedliwiona przed samą sobą, że dalej patrzeć nawet nie ma co, bo żółwi nie mam, bo hydrantów brak, pomyślałam, że 50% to przecież połowa, zaliczone, więc można machnąć ręką.
    A skoro mam wolne, to można zajrzeć na forum.
    I po wolnym! Trzeba zajrzeć do skleporamy i młoty kupić.
    Ze szklarnią muszę się wreszcie polubić, bo jeżeli faktycznie będą częściej takie misje, to młoty by się przydały.
    Jednym słowiem trzeba robić!
    Polowanie na włóczkonogę zaczynam.
    Jest detektyw, ma pazura, może się uda.
    Dziękuję za Wasze podpowiedzi, bez nich polowałabym na skrzynki z narzędziami...

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli wszystkie misje wykonałaś w całości to i narzędzia z pewnością otrzymałaś. Sprawdź proszę w inwentarzu czy nie ma tam 4 x Skrzynia przedmiotów ozdobnych (skorzystaj z wyszukiwarki). Jeśli nie to zapraszam do PT w celu sprawdzenia konta.

bona53 i hiacynta lubią to.
  16. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Dziękuję za podpowiedź, ale niestety nie mam tych skrzyń. Nie ukrywam, że się wkurzyłam, zrobiłam event w godzinę po rozpoczęcia i nie wiem po co tak się spieszyłam.

17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hiacynta jeśli skrzyń nie ma w inwentarzu to zapewne zostały otworzone i otrzymałaś losowe itemy (sprawdź w inwentarzu z dekoracjami). Jeżeli sobie nie przypominasz to zapraszam do PT, tam można sprawdzić co, kiedy i z jakich skrzyń otrzymałaś.

hiacynta lubi to.
  18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

19. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

JA te skrzynie u siebie znalazłam w mlynie na samym końcu .

hiacynta lubi to.
  20. halina54

halina54 Hrabia forum

A jak ja sie wkurzylam..rozpakowalam 4 skrzynie i....................4 razy najwiekszy detektyw...zart chyba jakis

hiacynta, AngelGina oraz apulisia72 lubią to.