Opinie Obfitość misji lipiec 2025

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mjanakiewicz

mjanakiewicz Naśladowca mistrzów

Robię dla PNS, ale tylko dla tego, że mam zapasy w stodole. Szkoda mi trochę młotków i takich tamaryszków (tego drzewa akurat nie mam).

Nagrody beznadziejno/kiepskie.
    Nie mam parcia na zbieranie PD, więc losowe itemy dające jedynie mnie nie kręcą.

BP - sugeruję zwiększyć liczbę "Kung-fu" i zagadkowych z nagród, bo event średnio zachęcający.

2. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

Robię jak zawsze itemy dobre

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Totalnie nie czuję tego eventu8)

4. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

Robimy zobaczymy co wyjdzie.

5. anulo1

anulo1 Okazjonalny autor

Gdzie zdobyć zagrodę łuskowca?

nikolabln i krasnoludek10 lubią to.
  6. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

7. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Oczywiście ,że robię . Nie narzekam na "trzepanie stodoły" bo jakoś nie wydaje mi się,żebym zauważyła po zrobieniu misji jakiś wyrażny niedobór pikseli.

8. pbkl

pbkl Generał forum

Nie wiem po co, ale zrobie, mam tyle wszystkiego w stodole, ze nie odczuje, a moze jakas nowosc wpadnie.
    Szybko i przyjemnie,bez 14 dni siania i grzebania :)

9. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

[​IMG] I po evencie.To dostałam ze skrzynek. 2x Odlotowy Pingwin,Piorunująca pomoc , Spotkanie w bistro.

Ostatnie edytowanie: 25 lipca 2025
  10. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

Finito - 2 x odlotowy pingwin, spotkanie w bistro i alergia na sławę

11. Tiger_Lily

Tiger_Lily Stary wyjadacz

Czy ktoś z targu 18 ma i może wystawić 8 świec zapachowych?

EDIT: Już nieaktualne, ktoś wystawił, dziękuję :)

12. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

Misje zrobione , wszystko w stodole było ale pytanie mam odnośnie produkcji skrzyni. Otóż w poradniku napisane że na skrzynie przedmiotów ozdobnych potrzeba 4 narzędzia, 500 gwoździ i 20 drewnianych młotów. U mnie w młynie jest nieco inaczej bo zamiast 500 gwoździ potrzeba 600 cegieł. Czy ktoś też tak ma czy to błąd w poradniku czy u mnie wkradł się jakiś błąd?

13. eurb1

eurb1 Zaawansowany

W sumie tak dokładniej analizując to event najwyraźniej ma wykończyć potencjalnych graczy z dożynek - tam trzeba niesamowite ilości wrzucić żeby na ranking się załapać a z pustą stodołą będzie trudno

14. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Ze skrzyń 2x odlotowy pingwin,pomoc z pod ziemi i alergia na sławę.

15. Kloni17

Kloni17 Książę forum

pytanie jak zdobyć młoty? bo zauważyłam że mam deficyt

16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Najszybciej - może coś wypadnie ze skrzynek z narzędziami. Jeśli masz farmarki, to młoty są dostępne w SklepoRamie:

upload_2025-7-25_15-8-2.png

Nie wydaje mi się, żeby wymagane ilości towaru miały jakikolwiek zauważalny wpływ na zasobność stodół uczestników Dożynek. To "majętni" gracze, którzy w żaden sposób nie odczują ubytku paru zwierząt czy produktów.

Myślałam, że szybko pyknę, ale mam za mało wiewiórek i rudzików. Trzeba jakąś menażerię wyciągnąć, bo nie lubię korzystać z targu...

17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Poklikałam poklikałam i po evencie. Nie zauważyłam żadnych przeciągów w stodole...

18. klonek68

klonek68 Generał forum

I już po eventachxD to lubięxD

19. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

skończyłam z wyprodukowanych skrzyń dostałam pomoc z pod ziemi x 2 spotkanie w bistro 1 i odlotowy pingwin

20. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

szybko poszło jakieś itemy dostałam ale nawet się nie przyjrzałam jakie ,ach ten pośpiechxD

3x alergia 1xspotkanie w bistro :( a liczyłam na pingwinaxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.