obecne eventy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AgentBond, 25 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

witam!

mam pytanie odnośnie obecnych eventów,

1. czy koszyki "Drzewo wiedzy" i "Rozum w rozkwicie" mozna kupic wielokrotnie ? a koszyk "Najlepsza w klasie" tylko raz?

i drzewka bedzie sie otrzymywać przy każdym zakupie tych koszyków?

2. zagadkowe zagrody, mozna prosic o wyjasnienie co z której można otrzymać bo jest ich kilka rodzajów i nie bardzo rozumiem co z której można dostać, bo nie wiem którą zakupić?

abc2016 lubi to.
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

AgentBond, przy zakupie każdego koszyka otrzymasz całą jego zawartość, informacje znajdziesz klikając w "i"
    Podaj proszę nazwy zagród, a ja podam linki, gdzie znajdziesz informacje na temat co z nich można otrzymać.

abc2016 lubi to.
  3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

lista zagadkowych zagród jest tutaj

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

abc2016, serdeczne dzięki ;)

czy autor ma jeszcze jakieś pytanie?

abc2016 lubi to.
  5. AgentBond

z zagrodami chyba sobie poradziłam, najechalam na "i" i wyskoczyły zagrody jakie są do zdobycia
    ale odnośnie koszyków nie dostałam zadowalającej mnie odpowiedzi, czy koszyk gdzie jest pnącze mozna zakupic raz a pozostałe kilkakrotnie?

nie chce otwierać nowego wątku, jak ustawic w młynie żeby zagrody, które mają małą ilość paszy albo nawet nic znajdowały się na końcu a nie między tymi które są w dużej ilości, szukanie i przeskakiwanie jest bardzo uciążliwe, koleżanka ma właśnie taki układ, paszy, ma od największej do najmniejszej

6. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

W prawym górnym rogu w młynie masz wyszukiwarkę, kiedy kliniesz na znaczek z zielnymi strzałkami, który jest obok, otworzy Ci się możliwość segregowania paszy wg różnych kryteriów. Wybierasz wg ilości i gotowe. :)

7. AgentBond

od razu lepiej dziękuje bardzo

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.