Oazy milosci

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by plainofwhite, Dec 18, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. plainofwhite

plainofwhite Młodszy ekspert

Witam,
    mam problem z oaza milosci. Nie wiem juz jak to dziala. Mam odblokowana rune, ktora z 20% prawdopodobienstwem daje dodatkowego zwierzaczka. Zaladowalam krowy do 8 oaz i dostalam 8 podstawowych zwierzat. To chyba powinnam dostac jakies 2 gratis? Ostatnio obserwuje, ze nie mam tyle tych gratisow ile powinnam miec. Moglby ktos to sprawdzic?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Zgodnie z tym co jest napisane w poradniku to :

"(...) Jeżeli odkryjemy, za 60 gwiazdek, tą runę, to po zakończonej hodowli mamy szansę otrzymać oprócz standardowego zwierzaka, zgodnego z założeniem genetyki zwrot 4 zwykłych zwierząt, lub jedno - przypadkowe-kolorowe.
    Zaznaczam, iż mamy na to 20% szans, więc nie za każdym razem musimy otrzymać bonus.(...)".

Zgodnie z powyższym i z tym co napisałaś, to taki bonus powinnaś mieć szansę otrzymać w co 1,6 oazy czyli w przybliżeniu w 1 oazie, a co druga hodowla w tych 8 oazach powiedzmy w 2 oazach. Tyle że "mieć szansę otrzymać" a "otrzymać" to jednak jest różnica.

Niemniej jednak Gracze zgłaszali niezadowalające wyniki hodowli podczas BB i w związku z tym twórcy gry przyjrzą się temu o czym mowa jest w tym OO : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. plainofwhite

plainofwhite Młodszy ekspert

1,6 to w przyblizeniu jest 2 - tak wynika z zalozen matematyki. Teraz zaladowalam znowu i dalej nic :) Takze prosze uprzejmie podziekowac tworcomy gry w moim imieniu :) Wiecej pytan nie mam, dziekuje

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Oczywiście słuszna uwaga co do przybliżenia. Pozostałe sugestie również będziemy starali się przekazać odpowiednim osobom. A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

plainofwhite likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.