oaza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nikolabln, 4 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Prosze mi powiedziec dlaczego nie moge zbierac recznie w oazie,zbiore z 5szt i lata szare ptaszysko z workiem tak nie idzie grac zeby za kazdym podejsciem do oazy odswiezac gre.

2. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Spróbuj wyczyścić ciasteczka i pamięć podręczną lub zmienić przeglądarkę. Zastosuj się także do pozostałych porad znajdujących się w tym wątku: >>Gdy gra nie działa<<. Zaktualizuj/reinstaluj także wtyczkę AFP. Instrukcję jak to zrobić znajdziesz tutaj: >>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<.
    Daj znać, czy te zabiegi pomogły :)

3. nikolabln

To wszystko o czym piszesz mialam wczesniej zrobione.u mnie trwa to od dluzszego czasu,ale dzisiaj poniosly mnie nerwy,dlatego napisalam.

4. MOD_Cookie

Jeśli sytuacja powtarza się od dłuższego czasu i żadne zabiegi nie poprawiają sytuacji, skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną, ponieważ z pozycji Forum nie jestem w stanie pomóc w inny sposób.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. nikolabln

nie dziekuje mozna zamknac,

6. MOD_Cookie

Również dziękuję i życzę miłego wieczoru :)
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.