oaza milosci

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika migawka, 19 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. migawka

migawka Forumowy żółtodziób

mam pytanie, czy jak sie aktywuje rune do hodowli zwierzakow, to czy oaza bedzie dawala wiecej niz jedno potomstwo, czy to tylko w czasie baby boom jest mozliwe

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Myślę,że będzie więcej niż jedno potomstwo:) BB zwiększa szansę na coś fajniejszego i zdarzają się duże przeskoki:)

3. anatol111

anatol111 Ambasador forum

rzadko się zdarzają ale są przeskoki jeżeli pjawiają się podwójne to przeważnie podatawowe

4. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Jeśli chodzi Tobie o runę "słodkie maluszki " to masz wszystko tam napisane - może być więcej niż jedno z 20% prawdopodobieństwem ;) czasami na 5 oaz zdarza się że 2 oazy mają np. po 2 zwierzaki a czasami nawet więcej ale nie ma tak jak podczas BB że każda oaza daje ZAWSZE więcej niż jednego

5. migawka

migawka Forumowy żółtodziób

wlasnie chodzilo mi o to ze podczas ostatniego bb mialem po kilka roznych zwierzakow chociaz nie mam odkrytej jeszcze zadnej runy, a po zakonczeniu bb wyskakiwalo tylko jedno zwierzatko i ciekawilo mnie czy po odkryciu tych run bedzie cos wiecej niz tylko jedno ;), no ale skoro szanse sa bardzo niewielkie to szkoda marnowac super paszy i mozna zamknac temat i dziekuje wszystkim za odpowiedzi

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Również Graczom pięknie dziękuję i na prośbę Autorki wątek zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.