Oaza miłości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pepe2013, 18 grudnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Mam 4szt. Pegazorożec. Natomiast w oazie kolejny to Koń Picasso - ale mam go zaznaczony jako przeźroczysty, w przeciwieństwie do innych hodowli konia, które są w pełnym polu. Czy jak puszczę hodowlę tych 4 Pegazorożców to wyhoduję Konia Picasso?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cytując fragment poradnika Hodowla zwierząt w oazach miłości:

"Zgodnie z farmerską teorią zwierzęcej genetyki, cztery zwierzęta tego samego koloru dadzą nam jednego zwierzaka następnego gatunku, ale możemy też dostać przy odrobinie szczęścia zwierzaczka o 2 kategorie wyższe od wrzuconych do oazy.
    Dostępne w grze zwierzęta hodowlane wraz z oznaczeniem kategorii umieszczono w tabeli: [​IMG]"

I tak, z 4 pegazorożców otrzymasz gwarantowanego konia Picasso.

Koń Picasso jest najwyższym zwierzęciem hodowlanym i jego do hodowli użyć nie można, dlatego ikona jest nieaktywna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Dziękuję za info. Teoretycznie zatem powinien się pojawić Koń Picasso. Myślałem tylko, że ta hodowla mająca oznaczenie w innym polu niż pozostałe potrzebuje dodatkowego jakiegoś uwolnienia, ale skoro jest wszystko ok to super.

Można zamknąć i jeszcze raz dziękuję.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, powodzenia w hodowli życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.