Oaza miłości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kateszt, 7 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kateszt

kateszt Czeladnik forum

Wkładając pszczoły od oazy nagle pokazała się 132 zajęte stanowiska i brak dalszej możliwości rozmnażania zwierząt. To jakiś absurd. Z kameleona i i żabami nie było żadnego problemu. Proszę o zwrot super paszy i zwrot zwierząt.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kateszt w oazie miłości niezależnie od zwierząt można uruchomić maksymalnie 132 hodowle.

A jeżeli nie ma możliwości uruchomienia większej ilości hodowli to ani zwierzęta, ani super pasza nie jest zużywana.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kateszt

kateszt Czeladnik forum

tak. Hodowla została uruchomiona samoistnie. Uruchamiałam 3-cią hodowlę, gdy nagle zostało mito zablokowane i automatycznie wyświetliło się 132 hodowle. Wiem ile hodowli chciałam uruchomić oraz ile oznak potrzebuję .Odbyło się to niezależnie ode mnie. Stąd moje zazalenie

4. SMOD_Atena

kateszt pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją aby hodowle samoczynnie się uruchomiły ale jeśli tak twierdzisz to napisz proszę w tej sprawie do PT zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. _krysia47_

_krysia47_ Okazjonalny autor

Chciałabym się dowiedzieć wczoraj nie można było się zalogować bo, cały czas wywalało z gry czy będzie przedłużony ewent 24 godz i co z rekompesatą dla graczy pozdrawiam

6. SMOD_Atena

_krysia47_ nie otrzymaliśmy żadnych informacji na ten temat, jeśli takowe otrzymamy to znajdziesz je w dziale ogłoszeń: Oficjalne ogłoszenia - gra. Również pozdrawiam a na przyszłość proszę o otworzenie własnego wątku.
    Wzajemnie miłego dnia życzę a Twój kolejny post usuwam aby nie zaśmiecać Autorowi tego wątku.

kateszt czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 7 stycznia 2021
  7. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.