oaza miłości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zbyniek12370, 7 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

dlaczego w trakcie hodowli w oazie nie mogę dodać perfum przycisk świeci na zielono czyszczenie przelogowanie nic nie dało a perfumy też mam nie mogę przyspieszyć hodowli za pomocą perfum

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

zbyniek12370 witaj, jeśli masz niepełną ilość perfum przy oazie to musisz na nią kliknąć (aż się podświetli) → wtedy uaktywni się przycisk z prawej strony (większa żółta ramka) "Dodaj perfumy" → klikasz w niego aż będzie 4/4 i gotowe.
    hodowla.png

U mnie zadziałał bez zarzutu. Czy o to chodziło?

3. zbyniek12370

no umnie nie działa a mam do końca ponad 3 godz i zero perfum teraz spróbowałem żaby przy nich działa ale przy tych wcześniejszych nie

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

zbyniek12370 jeśli jak twierdzisz - wykonałeś wszystkie czyszczenia - perfumy masz w stodole - to z pozycji forum nie jestem w stanie nic więcej zrobić. Napisz zgłoszenie do Pomocy technicznej - sprawdzą co się dzieje na koncie.

5. zbyniek12370

dobra zamykaj przeżyje bez pt

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skoro taka Twoja decyzja - zamykam. Miłego wieczoru.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.