Oaza Miłości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika potrykus12, 21 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. potrykus12

potrykus12 Forumowy żółtodziób

Od początku nowych zmian mam problem z oazą nie mogę bez kombajnu zrobić żadnych zbiorów . Czy to u mnie tylko jest taki problem ??? I jak tu zrobić EVENT ????? Proszę o pomoc

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Czy możesz dokładnie opisać co się dzieje? Zapraszam Cię do poradnika:Hodowla zwierząt w oazach miłości

Znajdziesz tam wszystkie podstawowe informacje na temat hodowli w oazie miłości.

3. potrykus12

Gram już parę lat to z poradnika nie muszę korzystać. Gdy naciskam na zbiór leci ten niby bocian i tak lata i lata i nic się nie dzieje gdy wyjdę z oazy to jest smoczek że dalej jest do zbioru i to takie kołko Macieja.

Ostatnie edytowanie: 21 kwietnia 2016
  4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

też tak miałam,,pomogło przelogowanie

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje graczowi za pomoc.

W pierwszej kolejności zastosuj się proszę do wskazówki aleksandry, czyli musisz się wylogować a następnie zalogować. Często ten najprostszy krok pomaga. Jeśli on nie pomoże daj proszę znać będziemy dalej szukać rozwiązania sytuacji.

6. potrykus12

ok ale ile razy można to robić za każdym zbiorem. Może w końcu to naprawią. Ale dzięki :)

To działa dla pierwszego zbioru

Twoje posty połączyłem. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Kirito

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 kwietnia 2016
  7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mnie działało na 3 zbiory,a teraz nie wiem,,nie koloruje

8. potrykus12

To znaczy że nic z tym nie da się zrobić i to jest normalne ???

9. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Jeżeli problem nie ustępuje zapraszam do poradnika: Gdy gra nie działa - poradnik

Proszę o zastosowanie się do zawartych tam wskazówek.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

10. potrykus12

Nie dziękuje

11. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Jeżeli po mimo zastosowania się do podanych wskazówek będzie problem dalej występował to warto jeszcze napisać do pomocy technicznej.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.