Oaza miłości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wyluzowana, 23 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wyluzowana

wyluzowana Forumowy żółtodziób

Witam! Widziałam, że wcześniej pojawił się temat o nie działającej (wyłączającej się) oazie miłości, ale niestety jest on zamknięty. Od około pół miesiąca, może dłużej oaza odmawia mi współpracy. Wyłącza się przy dodawaniu zwierzątek, zmienianiu gatunku (koń, krowa itd.), dodawaniu perfum czy wreszcie super paszy. Ani razu od tego czasu nie udało mi się doprowadzić hodowli do końca. Myślałam, że to może chwilowe, więc poczekałam. Niestety bez skutku. Próbowałam też wielokrotnie ponownego logowania się czy ustawiania nowej zagrody na miejsce starej i tu niestety kończy się moja inwencja. Nie mam pojęcia co może być przyczyną. Proszę o pomoc.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Na początek bardzo proszę zapoznaj się uważnie z poradnikiem i zastosuj się do wszystkich wskazówek w nim zawartych : >>>KLIK<<<.
    Jeśli wszystkie standardowe zabiegi nie przyniosą pozytywnych rezultatów,napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>KLIK<<<.

3. _iwonna_58

_iwonna_58 Forumowy żółtodziób

Umnie to samo. Żadne czyszczenie nie pomaga ani zmienianie przeglądarki. Teraz to jeszcze mały problem 2-3 oazy, ale co będzie z BB?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

_iwonna_58, jaką wersję wtyczki AFP posiadasz?

5. Autorka więcej pytań nie zadała a kolejna graczka pomimo obecności na forum również nie udziela się w wątku więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.