Oaza miłości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Neta, 20 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Neta

Neta Forumowy żółtodziób

Proszę uprzejmie o podpowiedź w sprawie w/w oazy. Żadną miara nie mogę rozpocząć hodowli. Postawiłam oazę. Odznaczyłam wybrane zwierzęta do hodowli (owce). I na tym koniec - nie mogę kliknąć na rozpoczęcie hodowli i super paszę bo znika mi całe okienko. Powtarzałam to po wielokroć i nie daję rady.
    W czym tkwi problem?
    Help :(

2. Wyloguj się i zaloguj ponownie może to jest jakiś chwilowy błąd wyświetlenia i jeszcze mogę doradzić żebyś spróbowałam przestawić Oazę w inne miejsce może wtedy się uda :)

3. Neta

Neta Forumowy żółtodziób

Bardzo dziękuję za dobre chęci, ale niestety nic to nie dało. Przestawiałam, wylogowałam się, zmieniałam miejsce zakwaterowania oazy, wyczyściłam ciasteczka i NIC. Spróbuję może później na innym komputerze. Trudno.

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja mam podobny problem od kilku dni...
    stoi oaza, klikam w zwierzątko i sie zamyka okienko i musze od nowa, i tak kilka razy. jak juz sie uda wybrac to przy perfumach znowu sie zamyka, ale na szczescie perfumy są dodane. ale troche to jest uciażliwe, ale na szczescie mam juz kolorowanie za sobą ;)

5. Mam nadzieję ze jest to jednak chwilowy błąd i niebawem będziesz mogła hodować zwierzątka :)

Rozumiem że wątek mogę zamknąć ??:)

6. Autorka jeszcze jakiś czas była obecna na forum ale więcej pytań nie widzę więc kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.