Oaza miłości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kala, 8 kwietnia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kala

Kala Stary wyjadacz

Czy coś jest nie tak z oazami? Nie mogę wstawić więcej niż 1 hodowlę naraz:

Nie da się wpisać ani ręcznie ani plusem.. Super Paszy mam wystarczająco. Zwierza jak widać też, miejsca w oazie jeszcze 10.

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Żeby ta funkcja działała, musisz mieć aktywnego pomocnika o nazwie Asystent hodowli. W galerii handlowej można go kupować indywidualnie; jeśli uruchomisz kupon lub kupisz pakiet wszystkich pomocników, to asystent również stanie się aktywny.

Czy masz jeszcze pytania?

3. Kala

Kala Stary wyjadacz

Poważnie? Nie miałam pojęcia xD
    Zawsze mam pomocników wykupionych dlatego zawsze ta funkcja mi działała - teraz chce zejść z 1000h siewnika i nie kupuje abonamentu na kombajn, tylko okazjonalnie kupony wykorzystuje.

BA_Marion bardzo dziękuję za odpowiedź, wiele mi to rozjaśniło :)

Można zamykać, temat wyjaśniony :)

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Do dobrego szybko się człowiek przyzwyczaja, mi też zdarza się bardzo zdziwić przy próbie skorzystania z tej opcji w OaziexD
    Temat w takim razie zamykam, miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.