Oaza miłości - Mieszanie zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika crashwin, 24 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. crashwin

crashwin Forumowy żółtodziób

Co się stanie jak dam 2x świnia i 2x brązowa świnia lub 1x świnia, 2x brązowa świnia i świnia łaciata? Dosyć długo nie grałem i nie wiem jak to działa.

2. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

To zalezy od szczescia moze ci wyjsc welniana ale moze ci rowniez wyskoczyc brazowa. Najlepiej opisane bedzie tu klik

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

crashwin, zapraszam do zapoznania się z tym poradnikiem: Oaza miłości :)

Czy po zapoznaniu się z poradnikiem masz jeszcze jakieś pytania? :)

Arczi999
    , dziękuję za pomoc :)

4. crashwin

crashwin Forumowy żółtodziób

Czyli jak zmieszam np świnie, świnie brązową, świnie wełnianą i świnie łaciatą to mam szansę dostać świnie dziką. Jaki jest na to procent szansy?

5. sabcia95

sabcia95 Okazjonalny autor

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

sabcia95 proszę, nie wprowadzaj Graczy w błąd.
    crashwin trudno określić procent na to, jakie zwierzę hodowlane otrzymasz. Zdarzają się sytuacje, w których otrzymuje się zwierzę hodowlane z niższego poziomu niż te, które "włożyło" się do oazy, a możesz otrzymać takie, które będzie z poziomu o 2 większego. Jest to losowe, jednak największe szanse na uzyskanie ciekawych "przeskoków" zwierzątek hodowlanych możesz uzyskać podczas Mini Eventu Baby Boom :)
    Zapoznaj się również z rozmowami na temat Mini Eventów. Tam gracze często chwalą się swoimi mixami zwierząt: >>klik<< :)

7. Odpowiedz została udzielona link do działu gdzie można podyskutować na temat losowości w Oazach miłości podany więc dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.