Oaza miłości - komunikat

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika eliza9070, 20 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Nie wiem, czy to dobry wątek, ale ten komunikat chyba nie brzmi dobrze po polsku.
    Można się domyśleć o co chodzi...
    Proszę przekazać tłumaczom i można zamknąć.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Moim zdaniem nie ma tutaj żadnego błędu. Komunikat dotyczy :
    "Dostępne:0" a to oznacza, że wszystkie dostępne hodowle masz aktywne i nie możesz dodać już żadnej.

Jak według Ciebie powinien brzmieć ten komunikat?

3. eliza9070

Zgadzam się. W oznaczeniach nie ma błędu i "aktywne:132 dostępne:0" jest jak najbardziej czytelne, ale ten komunikat w dymku powinien brzmieć może tak : "wykorzystano już wszystkie sloty", albo: "nie możesz już więcej hodować" lub coś w tym znaczeniu.
    Chodzi mi o stylistykę komunikatu. Teraz to, dla mnie, jakoś tak dziwnie brzmi...

4. SMOD_Atena

Mam inne zdanie na ten temat, akurat Twoje propozycje komunikatu jak dla mnie nie są odpowiednie, ale oczywiście masz prawo zamieścić swoje propozycje, z którymi zapraszam do właściwego wątku, z którego to uwagi Graczy są przekazywane do odpowiedniego działu: >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. eliza9070

No właśnie nie mogłem znaleźć tego wątku. To tylko subiektywne moje odczucie co do komunikatu.
    Nie mam więcej pytań. Pozdrawiam i można zamknąć.

6. SMOD_Atena

Dziękuję, pozdrawiam wzajemnie i skoro można to zamykam.

eliza9070 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.