Oaza Miłości i doświadczenie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tomym296, 7 listopada 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tomym296

tomym296 Czeladnik forum

Witam, mam pytanie odnośnie oazy miłości , doświadczenia i ilości zużytej paszy specjalnej.
    od czego to zalezy bo normalnie trzeba dwie jednostki paszy a doświadczenie pokazuje 0 od czasu do czasu wystarczy jednak jedna jednostka paszy , dzisiaj zauważyłem że gdy jest jedna jednostka paszy wyskakuje doświadczenie 100. nie wiem jak było poprzednio przy jednej jednostce paszy specjalnej oczywiście . dzięki za wszelkie informacje

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Standardowa hodowla w oazie kosztuje 2 Super pasze, 1 podczas takiego wydarzenia jakie trwa jeszcze do godz. 22:00: Wesoły dzień obniżek.
    Z hodowli podstawowe PD/TPD dla wszystkich zwierząt jest takie same czyli 50 PD/TPD, może być wyższe jeśli zostaną użyte jakieś bonusy, np. sowie lub wronie jajo, itp... lub się różnić w niektórych hodowlach w zależności od aktywnych bonusów dla danej kategorii zwierząt.
    Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. tomym296

tomym296 Czeladnik forum

wielkie dzięki za szybką , zrozumiałą i przystępną odpowiedź . teraz będe mądrzejszy,

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, powodzenia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.