Opinie Ośmiostyczna potworna opieka wraz z Pełnią Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 lutego 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Aaaaa zabrakły mi 2 sztuki wypadalców -.- 2 sztuki nosssszz echhh:cry: no nic trzeba uzbroić się w cierpliwość :sleepy: ostatni zasiew eventówki rośnie, za 3 h będzie do zebrania, a potem już tylko sianie na wczoraj pod paszę dla mroczniaków, bo mi tu wyją opętańczo i kąsają po kostkachxD:p;)

2. _Sabrina

_Sabrina Młodszy ekspert

czy rośliny z eventu zostają po nim ...bo nigdzie nie widzę info

Angel, Majeczka13 oraz krasnoludek10 lubią to.
  3. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Kwiat voodoo to eventówka -> znika, na stałe zostaje z nami Krwiopijcza lilia

4. _Sabrina

_Sabrina Młodszy ekspert

OK dzięki :inlove:

Angel, krasnoludek10 oraz hapsak89 lubią to.
  5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zbiór badyla za 20 minut i chyba pójdzie upiorny bakłażan na noc a pewnie i jutro na dzień, bo inaczej marnie widzę uzbieranie jeszcze 153 grzechotek do pnącza, o całości nie wspominając... Z drugiej zaś strony brakuje mi ponad 3000 badyla do samego pnącza a jeszcze więcej do całości a naprawdę szkoda mi jedynego bonusu na uprawy ze skrzyń.

6. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

no i koniec, nie wiem czy warto było. 3mam kciuki za walczących:):p;)

7. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

puść sowę, wysle grzechotkę

nikolabln, Angel oraz krasnoludek10 lubią to.
  8. abask

abask Fanatyk forum

Event skończyłam w niedzielę. Uzbierałam 27 Piccolo. Wystawiłam na noc. Nie trafił się ani jeden dyniowy, że o florenowcu nie wspomnę bo on wypada raz na milion.
    Porażka.

9. klonek68

klonek68 Generał forum

Z mojego Piccolo wyskoczył tradycyjny kijek;)

10. WERONII

WERONII Moguł forum

Event zrobiony z piccolo wyszlo parasolka z kropki

Ostatnie edytowanie: 5 marca 2024
  11. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

U mnie bajkowe źródło ;)

12. krasnoludek10

Jeszcze jeden zbiór upiornego bakłażana powinien załatwić sprawę z grzechotkami do 9. zadania. Parę zbiorów eventówki w sumie też, ale już sobie daruję, bo na dzisiaj mam inne plany niż pilnowanie zbiorów a i zużywać tyle SN nie mam ochoty. Trudno, pnącza nie będzie - nie pierwszy i nie ostatni raz.

Ciasteczkowa♥, nikolabln oraz Angel lubią to.
  13. Kgysta

Kgysta Mistrz forum

No wez, cale forum sila rzeczy sledzi z zapartym tchem twoje eventowe zmagania a ty chcesz sie poddac na ostatniej prostej , juz niewiele zostalo ;) we wtorek miales byc zajety tylko przez 1,5h wiec spokojnie kilka zbiorow poza tym czasem mozna zrobic. event trwa do jutra do wieczora, masa czasu ,nie bedziesz mial o czym pisac jutro xd

14. Angel

Angel Książę forum

Nieeeeeeeeee!!!!!!!!! Naprawdę??-.- Na ostatniej prostej? xD Jak możesz tak pisać nawet!:mad:Do boju rolniku!!! Dasz radę!xD
    Trzymam kciuki.;)

Popieram.
    xDxDxD:cry:

15. Julciowo

Julciowo Czeladnik forum

Jeśli ktoś może poratować wypadajką to chętnie przygarnę:D

AngelGina, d_anulka oraz krasnoludek10 lubią to.
  16. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Event skończony wczoraj. Z picollo - nieumarły.
    Kiedy nowy event? Nudzi mi się xD8)

17. krasnoludek10

Tak, ale źle policzyłem ten czas:p;) Aczkolwiek... Macie rację, zawsze to więcej PD wpadnie jak badyla nie użyję do eventuxD:cry:xD

18. d_anulka

d_anulka Nadzorca forum

Sąsiadka, U mnie Święto Świateł... więc wygrałaś ;). Ponadganiaj misje, a nie tęsknisz za nową orką :p
    Poszła wypadajka od sąsiadki, bo ja swoje zagospodarowałam :)
    Może nie raz na milion, bo ja po kilku długich latach wróciłam na farmę, i od wakacji wylosowałam już dwa drzewka florenowe (a wcześniej nie miałam ani jednego). Ale faktem jest, że losowość tego co wykluje się z pikolaka jest... nie do ogarnięcia :p
    A cierpliwość w gromadzeniu tych skrzynek godna podziwu 8). Ja wystawiam od razu, bo z piccolo jest tak jak z naszym młynem (zanim skończy się kręcić, już można sprawdzić co się wylosuje), nagroda jest przypisana od razu, czy wystawimy ją od razu, czy za rok...

19. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

No to chyba jako ostatni melduję zakończenie ewentu. xD Tym razem strasznie długo mi zeszło, ale najważniejsze, że i tak przed czasem :) Z piccolo święto świateł, lubię ten item, także fajnie. :)

20. Jagna-z-Bagna

Jagna-z-Bagna Komisarz forum

Skończyłam event przedwczoraj, a pnącza brak. Pomyślałam, że chwilę poczekam, może się w końcu ujawni, ale nic z tego. Miał ktoś podobnie?

Z piccolaka na pociechę wiadomo - kijek :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.