Opinie Ośmiostyczna potworna opieka wraz z Pełnią Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 lutego 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ania

Ania Mistrz forum

A ja w grzybowym miałam puste pole dobrze że tam nie było wylotekxD

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ciekawe czy BP znowu się nie domyśli w ostatniej chwili i nie stwierdzi tak jak ostatnio czegoś w stylu "dajmy jeszcze na pozostałe łąki wylotki"xD:cry:xD

3. .elom.

.elom. Moguł forum

Co to jest- wykręcenie koła z ekwipunku zasugerowała niejaka Ciaszteczkowa ,nowa roślina na pełni tuż, tuż.

4. krasnoludek10

3 zadania czyli 25% eventu za mną:p

5. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

A ja dopiero rozsiałam kwiat voodoo, bo nie można było wejść do gry. Znowu problemy :( W dodatku niepotrzebnie rozsiałam krwiopijczą lilię na polu pełni i nie użyłam wcześniej z leśnej polany, bo tam są ustawione, 3 dopalaczy do wylotek i tylko 104 grzechotki, eh :( A już było lepiej :( Nie wiem, ile uda się zrobić eventu :(

6. twardy81

twardy81 Komisarz forum

6 zadań i badyl już jest, pozostaje czekać na wylotki

7. zefirek55

zefirek55 Naśladowca mistrzów

Evencik skończony, misja w zadaniach zakończona to teraz luzik:) życzę powodzenia i cierpliwości wszystkim farmerom:)

8. kit6kat

kit6kat Okazjonalny autor

Dziękuję za odpowiedź ;)
    A w temacie eventu wypadajki słabo lecą ale jeszcze sporo czasu :)

9. krasnoludek10

Kolejny zbiór po 15:00 (wychodzę), krwiopijczej lilii na stanie 402 sztuki, więc już będę mógł siać na małych polach. Ale na razie dalej mieszanka dużych i małych (zależy mi na szybkości).

10. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

A możesz mi wyjaśnić jak mieszanka dużych i małych pól wpływa na szybkość?

= = = = =
    Event tak atrakcyjny, że w wątku nie ma o czym pisać.:D
    Zawsze jednak można ponarzekać, że wypadajki słabo lecą.:p

11. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Event robię ale coś mnie trafia jak loguję się do gry,kwiatek się kręci i końca nie widać >:(:mad::oops::cry:
    Poza tym jak chcę pojedyńczo podsypać drzewa nawozem czy Zośką trzeba klikać po kilka razy, po prostu można się załamać.

Ostatnie edytowanie: 1 marca 2024
  12. Montwa

Montwa Weteran forum

Wbrew pozorom event jest bardzo atrakcyjny. Przynamniej dla niektórych. ;)

Nikt tu nic nie pisze, bo każdy w cieniu fleszy, z dala od zgiełku, a jednocześnie w wielkim pocie czoła, ciężko pracuje niekoniecznie na głównej farmie, by przy następnym G&T pochwalić się całą armią brykających kotów. ;)xD

Ale faktycznie, słabo lecą. Dziś z bakłażana wyleciało mi 44 sztuki. o_Oo_Oo_O

.

13. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

wypadajki masakra ,dobrze że jeszcze sporo zostało do końca eventu ,zaczęłam 9 krok to 225 wypadalców mam3 :(

14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

A widzisz, to przy tym evencie trzeba myśleć inaczej.:)
    To dlatego gracze nie piszą, bo po prostu czasu nie mają. Ciekawa jestem ile będą wołali za koty podczas GT.:)

15. incasent

incasent Ambasador forum

Powoli sobie działam. Jestem w połowie z rośliną i z wylotkami

Mnie dzisiaj zajęło zupełnie coś innego, wymieniłem paszę na zwierzaki na farmie i pełni ;)

Koty powoli wpadną w balonie ;]

16. krasnoludek10

Szybkość zbierania z pól, o to mi chodziło;) Dla myszki dotykowej na laptopie jak spieszysz się na autobus każda sekunda jest cenna (raczej staram się unikać marnowania kuponów i działań na telefonie idąc, aby na nikogo nie wpaść a potem skupiam się, aby pojechać dobrym autobusem, na dobry przystanek itp). Ponadto musiałem oszczędzać baterię, bo nie zdążył się podładować.

Dopiero zbieram poranny zbiór, ja i moja pamięćxD:cry:xD

17. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Zaawansowany

mam pytanie czy ta krwiopijcza lilia zostaje po evencie na stałe ,czy zostaje wymieniona na Pd i znika ?

18. incasent

incasent Ambasador forum

Lilia zostaje, zniknie kwiat voodo :)

19. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Zaawansowany

dzięki

Aisha1969 i krasnoludek10 lubią to.
  20. Inka_5

Inka_5 Czeladnik forum

a ja myślałam,że myszka mi szwankuje xD:cry::cry::cry:
    bo klikam i klikam po kilka razy a zebrać nie chce :(

wylotki mnie wstrzymują ale powoli sieje badyl eventowy