Opinie Ośmiostyczna potworna opieka wraz z Pełnią Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 lutego 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Chyba robię widząc powyższe opinie, ale zobaczę jak się sytuacja na forum rozwinie:D Pytanie tylko co zostawiłem na Polach Pełni Księżyca po ostatnim takim wydarzeniu:p Wstępnie co prawda w piątek mi odpadnie 2,5h, w sobotę trochę na zakupy, w niedzielę 1-1,5h a we wtorek też z 1,5h minimum, więc lepiej aby w tych terminach nie wypadły żadne zbiory.

EDIT: Co prawda event do zrobienia na pieszo, ale się zastanawiam czy aby na pewno nie odpalać CMJ na małe poletka, bo mam chwilowo dość siania karnegii i hortensjixD:cry:xD A jak Wyspa wolna i Farma też, to tym bardziej - na samą Pełnię go odpalać... :p

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2024
  2. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

Szybkiego powrotu do zdrowia...:inlove:

3. mania4691

mania4691 Ekspert forum

Mroczny event, jakby na uboczu, więc lajtowo pewnie pójdzie.

4. Montwa

Montwa Weteran forum

Wiem (na podstawie pisanych przez Ciebie postów z wielu poprzednich wydarzeń), że lubisz, gdy w evencie dzieje się coś ekstra. ;)
    Ja wolę, gdy w evencie dzieje się jak najmniej. Każdy ma swoje podejście i każdą postawę należy szanować. :p

Ale w tym wszystkim co innego jest ważne - gdy pojawiło się ogłoszenie z tego eventu, nie było jeszcze innych ogłoszeń.

Teraz już wiadomo, że prostota zaczynającego się jutro wydarzenia nie miała być ani pójściem na rękę takim graczom jak ja ani być złośliwością dla takich graczy jak Ty. ;)

Niebawem Dni Sąsiada i pewnie (mam takie odczucie) BP uznało, że cała energia farmerskiej społeczności ma się skupić właśnie na tym, więc aktualny event z mroków nie powinien być żadnym obciążeniem. :p

Hmmm, czyżby w BP zaczęli powoli wyciągać wnioski? ;)xD:p

A swoją drogą, gdyby faktycznie nasza uwaga miała się przede wszystkim skupić na Dniach Sąsiada (czytaj: wzmożona aktywność kupna florenów), to może w końcu będzie jakiś wypasiony item, który przyćmi wszystko inne, co się dzieje wokół. ;)

.

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

PrzyćmixD:cry:xD??? Myślisz, że ten bonus na ćmiaki to tam nie bez powodu się znalazłxD:cry:xD???

6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Ale ja tak na poważnie pisałam, o roślinie eventowej rosnącej 10 godz. :)
    Dla mnie event byłby całkiem spokojny, gdybym mogła zajrzeć na farmę 2 x na dobę, odpalić 2 x kombajn 1 godz. zebrać resztę farmy i luzik.
    A tak jak jest teraz, roślina zbierana co 4 godz. z jednego pola - to taka mordownia będzie - i dlatego zrobię go szybko.
    A jeżeli chodzi o Dni Sąsiada, to nie znajduję związku z mrocznym eventem, ale może ja nie wszystko kumam.;):p

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Strzelałem, że może dadzą na DS ten item z ewentu.

8. Montwa

Montwa Weteran forum

Hehe, dobre. To by w sumie mogło mieć sens. xD:cry:xD

Byłoby to ciekawe rozwiązanie. :) Ale idąc tym tropem to BP mogłoby dać taką roślinę, która z wodą rośnie 23h. ;) Wtedy to już w ogóle raz dziennie można by wejść, by ogarnąć event. Tylko nijak by się to miało do działań alpejskich. xD

Wydaje mi się, Rysiek, że to chyba byłoby za łatwe. ;) No bo wtedy po co byłoby robić event?
    Ale z drugiej strony to nieczego nie można wykluczać. Może Solenizant z jednego z ostatnich eventów?
    A może ten item podnoszący PD o 40%? ;) Jutro wszystkiego się dowiemy. ;)

.

9. poryyk37

poryyk37 Forumowy żółtodziób

Od kiedy są Dni Sasiada?

10. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Rychłego powrotu do zdrowia dla całej rodzinki:)

11. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Też mi się podoba, że event odbywa się na jednym polu, poza główną farmą :).
    Nagrody fajne. Szkoda, że item trzeba postawić na pnączu, ale mam nadzieję, że uda się upolować ich więcej podczas G&T. Łatwo nie będzie :sleepy:.
    Osobiście nie zwracam uwagi natak konkretnie dedykowane pnącza, bo za dużo tego, więc odpalam je z innymi gałązkami i nie wystawiam wcześniej specjalnie tych rzeczy, których dotyczą owe pnącza. Acz bonus PD w mrokach fajny, fajny :).

12. Angel

Angel Książę forum

W 8 i 12 kroku masz ten item kota tylko, jeden jest z plusem, drugi nie, więc jeden już na zapoczątkowanie zbierania ich na mroki jest.xD ;)

Zdrówka dużo dla Ciebie i Domowników. :)
    Ja też na antybiotyku, tylko, że na oko, jedno, ale trzeba kroplić obaxD Dobrze, że widzę, bo event fajny i chce go robić :pxD:cry:

Ryś, a co to za domek? [​IMG] :p

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2024
  13. Lilka41

Lilka41 Czeladnik forum

Rany Julek , gdzies Ty tego tyle nazbieral ???? pozdrawiam serdecznie .....

Pozdrawiam i szybkiego powrotu do zdrowia zycze ...;)

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 lutego 2024
  14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A skąd się biorą nieumarli?
    Wykopałem...8)
    xD:cry:xD

Tyle itemów mam z multi.
    Z pikolo z Dni Sąsiada (będą chyba od 1.03, jutro powinno być FAQ), a wcześniej ze skrzynkowego Dr. Nagniotka (niestety chyba wycofany na rzecz skrzyń pikolo).

15. Angel

Angel Książę forum

Mam, nie poznałam, na wybiegu wrzucona stoi i tam wygląda inaczej.xD:cry::cry:

No ten kotek to ciekawy item, choć mógłby być ładniejszy i bardziej mroczny.:pxD Może same koty ze zjeżdżalnią, ale bez tych ścian i jakieś mroczne drzewko koło nich...:music:Nie lubię itemów ze ścianami...ale PD spoko, więc trzeba będzie oko przymknąć i na mrokach postawić. Będzie co robić w balonie, oby tylko było za co wymieniać i oby byli chętni na wymiany... xD

16. WarszawiakWarsaw

WarszawiakWarsaw Aktywny autor

Fajne nagrody, fajne itemy. I dla mnie najważniejsze że tylko na polu pełni, bez lasu grzybowego. :)

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dowiemy się zapewne z ogłoszenia. Na przyszłość z takimi pytaniami zapraszam do działu Pomoc.

foremka. - Twój post zupełnie niezwiązany z tematem wątku usunęłam i zapraszam jak wyżej.

Dużo zdrowia i żeby gorączka nie zaćmiła zmysłu farmerskiego ;)

Proszę, żeby oprócz życzeń zdrowia dla kolegi jednak dodawać uwagi dotyczące eventu, żeby nie trzeba było usuwać postów niezwiązanych z tematem.

Event oczywiście robię. Zacznę ze sporym opóźnieniem, część weekendu z dala od laptopa, ale myślę, że się uda.

18. twardy81

twardy81 Komisarz forum

19. WERONII

WERONII Moguł forum

20. kit6kat

kit6kat Okazjonalny autor

O jakim balonie mówisz? Szczerze nie rozumiem o co chodzi.
    Ładna kolekcja umarlaków ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.