Numer targu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lechu777, 14 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lechu777

Lechu777 Forumowy żółtodziób

Witam wróciłem do gry, teraz dowiedziałem się że istnieje coś takiego jak przypisany do danego numeru ID konta jakiś numer Targu. Chciałem zapytać czy jeśli moje konto ma kilka dobrych lat to czy może być tak że mój nr ID konta jest stary i przez to mam stary numer targu, a co sie z tym wiąże moje konto jest na starym serwerze na który nie przybywa już nowych kont, bo każde nowe konto ma coraz to dalszy numer ID oraz nowy serwer , a na moim ludzie jedynie odchodzą i coraz puściej będzie i przez to coraz ciężej handlować? Dobrze to rozumiem?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj Lechu777.
    Nr targu nie jest przypisywany do serwera a do bazy danych, tak że myślę, że tak jak wszystko w grze jest aktualizowane co jakiś czas to i nowe konta mogą trafić do tej bazy, w której znajduje się Twoje konto.
    Mogę się jednak mylić bo informatykiem nie jestem i jeśli chcesz mogę o to dopytać wyżej ale na odpowiedź musiałbyś zaczekać.

3. Lechu777

To bardzo bym prosił o dopytanie się i z góry dzięki

4. SMOD_Atena

Dopytam w takim razie, proszę o cierpliwość i miłej nocy życzę.

5. SMOD_Atena

Lechu777 zgodnie z otrzymaną odpowiedzią nowo zarejestrowane konta dodawane są do wszystkich baz i mogą być dodane do nowszych ale również i do starszych baz danych.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. Lechu777

Mogą być dodawane do starszych czy są dodawane? Chodzi mi tylko o to, bo póki mam mały lvl mógłbym zrobić nowe konto i po sprawie chyba że to nie jest konieczne

7. SMOD_Atena

Jeśli Gracze zakładają nowe konta to są rejestrowane tak jak wyżej napisałam - do wszystkich baz danych bez wyjątku.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

8. Lechu777

Ostatnia rzecz. Czyli do targu tego do którego mam dostęp ja będą też mieli dostęp gracze o niskich lvl?

w zasadzie nie niskich lvl tylko świeżo utworzone konta bardziej mi chodzilo

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 marca 2021
  9. SMOD_Atena

Tak, napisałam już to wyżej:

10. Lechu777

Ok dzięki w takim razie

11. SMOD_Atena

Bardzo proszę, temat zamykam, miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.