Numer targu w praktyce

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zyfika, 31 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zyfika

zyfika Okazjonalny autor

Sprawdziłam w poradniku jak ustalić swój numer targu więc już go znam,wiem jakie numery targów mają moi sąsiedzi.....tylko nie wiem jak tą wiedze wykorzystać.Jak na targu odszukać konkretny stragan?Gdzieś ten numer się wpisuje?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zyfika, numer targu jest tylko informacją, osób z innych targów na swoim targu nie znajdziesz, a ja przypomnę jeszcze, że wzajemnie wspomaganie kont jest karane blokadą konta w grze, o czym poczytać możesz w Regulaminie
    Czy mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. zyfika

zyfika Okazjonalny autor

Dalej nic z tego nie rozumiem.Dlaczego w takim razie użytkownicy często podają na forum,że wystawiają na targu z takim to a takim numerem towar za jakąś określoną cene.Po co skoro nikt nie może z tego skorzystać?Nie mam zamiaru nikogo wspierać ani wspomagać jego konta,nie oczekuję też absolutnie takiego zachowania od innych względem mojego konta,najzwyczajniej w świecie nie rozumiem po co informacja o numerze targu skoro jest mi ona absolutnie nieprzydatna.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Gracze bardzo często porównują ceny na różnych targach i wtedy piszą jaki nr. targu mają przyporządkowany. Zapraszam Cię dodatkowo do wątku dyskusyjnego o targu KLIK.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. zyfika

zyfika Okazjonalny autor

Nie mam,dziękuję,można zamknąć.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.