Nubloński ślimak, Miś karnawałowy 3, Franek kędzierzawy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Waldi72, 4 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Waldi72

Waldi72 Forumowy żółtodziób

Witam, jak pozbyć się tych rzeczy (Nubloński ślimak, Miś karnawałowy 3, Franek kędzierzawy) z Farmy?
    Nie można ich sprzedać, wymienić, podarować w G&T, nie da się ich zapakować w żaden event. Może jakiś utylizator zrobić dla takich staroci. Czy będą eventy które to wykorzystają?
    Przedmiot Śluz, w jakiej kategorii jest w Stodole?
    Pozdrawiam, W.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj Waldi72, również pozdrawiam.

Nie sprawdzałam akurat tych dwóch z wymienionych, bo Miś karnawałowy 3 to item ulepszony i z nim nic poza wystawieniem na którejś z części farmy nie zrobisz, ale niektóre zbędne itemy można ustawić na rzędach chmur, które nie wymagają określonych itemów.
    Co do wymian w Gift&Trade to niestety niektóre itemy są zablokowane i ich przesłać ani sprzedać się nie da.

Gracze zamieścili już we właściwym dziale swoje propozycje, możesz tam swój komentarz czy coś do pomysłu dodać oraz oddać głos w ankiecie:

Niektóre pomysły Graczy są akceptowane przez Producenta i wprowadzane do gry.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Waldi72

Waldi72 Forumowy żółtodziób

Dzięki za odpowiedź.
    Przedmiot Śluz, w jakiej kategorii jest w Stodole?
    Franek Kędzierzawy na które pnącze może pójść? Chyba go nie mam.
    Utylizator do tych rzeczy producent powinien wypuścić. Niechciane itemy, ślimaki itp.

4. Rock

Rock Koneser forum

Śluz jak na razie pokazuje się w stodole tylko w zakładce wszystkie. Pewnie zostanie to zmienione przy okazji jakiejś naprawy błędów grze, bo wypadałoby, żeby pojawił się także w przedmiotach pełni księżyca.

5. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Rock, dziękuję za pomoc :)

Waldi72, zgłoszenie dotyczące nieprawidłowego przyporządkowania śluzu do kategorii w stodole zostało zrobione, można się spodziewać korekty. Franek Kędzierzawy nie ma przyporządkowanego miejsca na pnączu. Stawiasz go na jakiejkolwiek chmurce , na której można postawić dowolny item 1x2.

Co do utylizatora do itemów, nie wiem czy chciałabym aby istniał. Pamiętam, że gdzieś w początkach mojej kariery farmerskiej taki event się pojawił. Zutylizowałam w nim masę rzeczy, których wartości wtedy nie doceniałam, a których do dzisiaj nie mogę odżałować.... Jeśli masz licencje, niektóre zbędne itemy możesz sprzedaż przy okazji G&T - jak pisała SMOD_Atena.

Chyba musisz się po prostu przyzwyczaić do tego, że w pasku masz bardzo dużo rzeczy i ich ilość będzie wzrastać. Taki urok tej gry...

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

MKMK2002 lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.