nublońska bateria

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 15 stycznia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

sorry, nie jestem nałogowym graczem, pytanie naiwne: o utylizatorze przeczytałam, co było i nie widze miejsca gdzie mogłabym użyć nublonską baterię. czy nie powinno się jej wrzucać do utylizatora? do moda: nie chcę linków, czekam na pomoc forumowiczów.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

taczanka555 widzę, że nikt jeszcze nie odpowiedział to pozwolę sobie to zrobić i bez linków. Nublońskie baterie oddajemy w środkowej części utylizatora wybierając ich ilość, grafika z poradnika:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

tak, wiem, tak powinno być, nie wiedzieć czemu kiedy wchodze na opcję wplać, nie pojawia mi się w spisie żadna rzecz z grupy: przedmioty specjalne ... choć w stodole mam ich pełno. Mam tez nieaktywną środkową część z wybieraniem ilości baterii. mogę tylko wpłacać, bez wyboru opcji ile mam wpłacić, wszystko inne, co dla próby zrobiłam

4. SMOD_Atena

Najpierw trzeba załadować Silos (ten po lewej stronie) towarami o wybranej wartości, np. żeby otrzymać farmarki z przedziału XL czyli za 90 nublońskich baterii to musisz do silosu załadować towar o wartości 300 000 SG i mieć te 90 baterii, dopiero wtedy podświetli się przycisk wyboru wariantu XL a po jego kliknięciu po prawej stronie przycisk do odebrania farmarek (zielony trójkąt w kółku).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

taczanka555 lubi to.
  5. taczanka555

taczanka555 Baron forum

ok, dzięki, . myślałam że ta bateria jest towarem sama z siebie. można zamknąć.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro już wszystko jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.