Nowy rząd chmur

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -malutka30-, 24 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -malutka30-

-malutka30- Forumowy żółtodziób

Dziś kupiłam przez PayPal nowy rząd chmur i jest wszystko ok.Parę minut później moja siostra też chciała rząd chmur wiec poprzez jej konto a mój PayPal kupiła sobie też rząd chmur.Niestety do tej pory nie otrzymała go.Mam oba numery transakcji...pieniądze zostały pobrane..czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-malutka30- w sprawach związanych z płatnościami należy kontaktować się z Działem płatności za pomocą Formularza płatności z konta, na którym nie został dopisany zakup. Jeśli po ponownym zalogowaniu do gry i dokładnym sprawdzeniu Cudownego pnącza (dla ułatwienia w wyszukiwarce można wpisać nazwę rzędu chmur) Twoja siostra nadal nie będzie miała rzędu chmur to przekaż aby wysłała zgłoszenie do Działu płatności.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -malutka30-

-malutka30- Forumowy żółtodziób

Na razie nie.Dziękuję :inlove:

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zdublowany post usunęłam i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.