nowy przepis w alchemiku

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika saturn43, 10 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

czy moj pomysl wam sie podoba ?

1. taaaakk!!!!!!!!!!!

75,0%
  2. niieeeeeeee!!!!!!!!!

25,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. saturn43

saturn43 Okazjonalny autor

mandragora pietrzy sie stodole
    dzieki mojemu pomyslowi alchemik by zyskal wieksza popularrnosc
    stworzylem kilka nowych przepisow a to jeden z nich :

super nawoz
    potrzeba:
    nawoz 10
    woda 50
    salata 500
    kapusta 100
    mandragora 25
    przepis dostepny bylby od pierwszego poziomu (w alchemiku)

zapraszam do glosowania:);):D

Ostatnie edytowanie: 10 lipca 2015
  2. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Na jeden super nawóz 500 sałaty?? 200 kapusty??? bez mandragory??? Bezsens

3. saturn43

no dobrze kapuste zmniejsze do 100 mandragora mi sie zgubila w pospiechu za mniejsze ilosci bp nigdy tego nie wprowadzi ... i tylko pomarzysz sobie o super nawozie

4. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

haha ja nie marze o super nawozie mam baobab, franek daje a taki sposób i tak jest bezsensowny bo tracenie takiej ilości rzeczy njest i tak nieopłacalne

5. saturn43

nowi gracze nie maja baobabow ja tez nie mialem do nich szczescia ( dostalem tylko turbine :cry:)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

saturn43, w pierwszym Twoim temacie z pomysłem SMOD_Wadera*, podała Ci link do zasad tego działu oraz do wzoru pomysłu na przepis, tutaj : >>>klik<<<.
    Niestety nie zastosowałeś się do wskazówek i nie dopracowałeś pomysłu według wzoru. W związku z tym ten temat zamykam i przenoszę do archiwum, a Ciebie proszę o ponowne, precyzyjne opracowanie pomysłu zgodnie z zasadami działu i wzorem pomysłu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.