nowy pakiet premium

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kropelka04, 23 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam :)
    chcialam zapytac w takiej kwestii:
    dawniej (przed zawieszeniem) w szkole farmerow, jedna z nagrod dla mentorow, byl miesieczny srebrny, bodajze, pakiet premium.
    czy jest jakas szansa, ze po pojawieniu sie nowego pakietu premium, znajdzie sie on rowniez z powrotem w szkole?

marmlada i bazyl2211 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Wszystkie informacje na temat nowego pakietu Premium znajdziesz tutaj: >>Nowy pakiet Premium<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kropelka04

kropelka04 Generał forum

link, ktory mi podalas, czytalam, mnie chodzi konkretnie o nagrode w szkole farmerow, a tam nie ma nic na ten temat.
    kiedys byl tam jednorazowo w sklepie mentorskim do wykupienia miesieczny pakiet premium. zabrano go, gdy przeprowadzano aktualizacje.
    po wprowadzeniu nowego pakietu, w sklepie mentorskim sie nie pojawil.
    stad moje pytanie, czy bedzie tam przywrocony czy nie?

marmlada i bazyl2211 lubią to.
  4. bazyl2211

bazyl2211 Czeladnik forum

Rowniez jestem tym tematem zainteresowana ;'

kropelka04 lubi to.
  5. SMOD_Atena

Jak widzisz nowy pakiet Premium jest jeden o dwukrotnie większej wartości od poprzedniego, nie ma już srebrnego ( a ten właśnie był w szkole farmera na 1 miesiąc), złotego czy diamentowego i na chwilę obecną nie mamy żadnych informacji aby nagrody w Szkole miały ulec zmianie. Jeśli coś takiego będzie miało być wprowadzone a my otrzymamy jakieś informacje to jak zawsze zostaną zamieszczone na forum.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

bazyl2211 lubi to.
  6. kropelka04

kropelka04 Generał forum

dziekuje, mozna zamknac

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.