nowy ewent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magola44, 19 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magola44

magola44 Aktywny autor

W poradniku do nowego ewentu brak jest liczby roślinki oplatająca trawa która jest potrzebna do wyrobu płonących dyń. Ja wiem że można to policzyć ale fajnie jest jak jest napisane w poradniku dla młodszych graczy.

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

magola44, z tego co widzę, w poradniku są absolutnie wszystkie informacje umożliwiające policzenie tego. Myślę, że każdy sobie z tym poradzi;) Staramy się pomóc Graczom, umieszczając w poradnikach informacje o łącznie wymaganych przedmiotach, ale w zakresie przedmiotów specjalnych - czyli roślin eventowych i tzw. wypadajek. Nie chcemy dodawać zbyt drobiazgowych informacji, bo poradniki stają się przez to mało czytelne.

Czy masz jeszcze pytania?

***kacper*** lubi to.
  3. magola44

magola44 Aktywny autor

6 x Płonący kokos, 13.760 x Blaskokos (w tym 6.960 na produkcję Płonących kokosów), 956 x Skała wulkaniczna (w tym 426 na produkcję Płonących kokosów); tu jest podane wszystko natomiast tu 7 x Płonąca dynia, 15.050 x Blaskodynia (w tym 8.400 na produkcję Płonących dyń); brakuje tej informacji co jeszcze jest potrzebne do produkcji płonących dyń co niektórzy gracze mogą nie zrozumieć tego .Wystarczy umieścić sprostowanie że potrzeba 525 szt. oplatającej trawy do produkcji płonących dyń.

Ostatnie edytowanie: 19 czerwca 2019
  4. BA_Marion

magola44, to co zacytowałaś to właśnie są przedmioty specjalne - eventowe. Natomiast oplatająca trawa to stała roślina. W poradniku zaznaczono, że (cytuję):
    Czy coś jeszcze jest niejasne?

***kacper*** lubi to.
  5. magola44

magola44 Aktywny autor

Nie nie mam ale nie ciężko było by dopisać.

6. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Witam tak przy okazji bo też chodzi mi o 2 eventy.Mam takie pytanie techniczne czy będę mogła grać w mini gierki i oddawać towar z telefonu Nie będę miała dostępu do kompa .Wyjeżdżam i nie wiem czy zaczynać wogóle .

7. BA_Marion

.Bogumiła., trudno mi powiedzieć, bo nigdy nie grałam w Farmę na telefonie, ale w obu eventach nie ma jakichś skomplikowanych dla gry na komórce czynności jak np. przesuwanie, upuszczanie. Jeśli radzisz sobie na telefonie z np. produkcją w młynie, hodowlą w oazie miłości, to i z czynnościami przy tych eventach powinnaś sobie poradzić.

Ponieważ Autorka wątku nie ma już pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.