NOWY EVENT

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika jola8264, 9 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola8264

jola8264 Stały bywalec

Jestem nową uczestniczką od kilku miesięcy i z przykrością stwierdzam , że jest nie do przejścia dla takich graczy jak ja. Trzeba mieć prawie wszystko odblokowane na BAHAMARAMIE aby zrobić je w całości i mieć z tego satysfakcję ,że się ją ukończyło.Brak odblokowanych drzew uniemożliwia nawet zakupu ich owoców na rynku pomimo ,że ma się sianogrosze. Ktoś kto wymyślił ten event nie brał pod uwagę graczy takich jak np. ja.

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Zanim ten wątek zostanie zamknięty (a zapewne zostanie):
    To nie jest pasjans czy jakaś doraźna strzelanka - to jest gra polegająca na wbijaniu poziomów.
    Im wyższy poziom, tym większy dostęp do różnych elementów gry (w tym do eventów).
    Na satysfakcję z kończenia eventów przyjdzie czas, trochę cierpliwości ;)

EDIT: a samo zadanie eventowe, bez drzew, możesz przecież spokojnie zrobić. Też satysfakcja, prawda?

3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

jola8264, do rozmów na temat aktualnego eventu zapraszam Cię do wątku tematycznego Opinie - Sznur mrówek. Możesz w nim przedstawić swoje stanowisko dotyczące wymagań eventowych. Opinie Graczy są zbierane i ich podsumowanie jest przesyłane do Twórcy gry.
    Z kolei w wątku Porady doświadczonych graczy możesz uzyskać szereg pożytecznych rad dotyczących rozwoju Twojej farmy, co w perspektywie spowoduje, że eventy staną się łatwiejsze do wykonania. Również zapraszam do odwiedzenia tego wątku:)

Tutaj temat zamykam, jako nie związany z przeznaczeniem tego działu oraz przenoszę go do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.