nowy event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pawi72944, 26 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pawi72944

pawi72944 Czeladnik forum

Jak można skończyć pierwsze zadanie skoro ja na razie mam 10tys punktów z 65tys. a zostało mi 6 godzin? To śmiechu warte jak ktoś nie kupi super nawozu to nie skończy zadania!!!!

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Pawi, ja z samą wodą już ukończyłam 33 tys. w 4h :)
    Nie potrzeba tu SN, ale rzemiosła: jabłecznik z cukinią daje +60%, wieniec wiosenny +30%, dzem wielkanocny +30%, chlebek marchwekowy +20%.
    Trzeba też uruchomić zadanie, kiedy dłuższa roślinka jest gotowa do zbioru, co pozwala zaoszczedzić czas.

Trzeba było zadać pytanie: "jak skończyc zadanie?" zanim je rozpocząłeś, a na pewno wiele osób by Ci doradziło, było też kilka wątków dyskusyjnych na ten temat, gdzie gracze doradzali graczom, na pewno by Ci się udało :)

pozdrawiam i powodzenia życzę w dalszej części eventu :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Menka dziękuję za pomoc.

pawi72944,oprócz siania i zbierania,potrzebna jest jeszcze odpowiednia strategia i czytanie poradników,zapraszam : >>>KLIK<<<
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Pomimo obecności autora wątku na forum, nowe pytania nie pojawiły się, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.