Nowy event-Zadanie hodowlane w spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bolo_farm, 5 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

Napięcie rośnie....coraz więcej farmerów na forum.....a tu nic;) żadnego OO w tej sprawie. Co to będzie za event? Czy w ogóle będzie? Żadnych wieści z centrali?..... Modzi wiadomo już coś? Pozdrowienia :):):)

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorze jeśli otrzymamy zgodę na zamieszczenie jakiegoś Ogłoszenia związanego z eventem, który widoczny jest w kalendarzu, to z pewnością pojawi się w Ogłoszeniach Oficjalnych. A kiedy i czy takie Ogłoszenie się pojawi, niestety nie wiem. :) Zapraszam do śledzenia Ogłoszeń. ;)

3. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

To się dużo dowiedziałem.....więcej bym się dowiedział od grochu....jakbym go [ciach]o ścianę

Post edytowałem, usunąłem wulgaryzm.

SMOD_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 stycznia 2015
  4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Nakładam na Twoje konto na forum punkty karne zgodnie z Regulaminem forum:

Na forum nie tolerujemy tego typu zachowań wobec innych użytkowników. Odpowiedzi zostały udzielone, wątek jednocześnie zamykam. :)

Anuszki lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.