Opinie Nowy dom

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 21 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

A ponoć czytanie ze zrozumieniem poradników nie boli:
    • przedmioty eventowe

2. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Aha, to po co ja wysiałem to, nie skońcżę w takim razie tego, prawie w ogóle nie mam zagród

krasnoludek10 lubi to.
  3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wystaw wszystkie jakie masz zagrody ( dokup trochę za SG) i wszystkie drzewa.

krasnoludek10 i miwi45 lubią to.
  4. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Drzewa powystawiałem wszędzie, teraz dopiero ta turbo zośka się przydała, miałem 700 w zapasie z koła. Jeszcze co najlepsze w tym, jak zebrałem tą całodobówkę to najbardziej wartościowe narzędzie jakie wypadło to deska, cegła i dachówka. To już z ziemniaków nieraz mam piły.

krasnoludek10 i anna0089 lubią to.
  5. ewanta

ewanta Komandor forum

zebrałam plony na wyspie i wypadło 225 oponek. takie eventy są super - sam się robi w tle:)

krasnoludek10, anna0089 oraz miwi45 lubią to.
  6. Kasiunia13

Kasiunia13 Baron forum

u mnie 169 oponek, wystarczyło do zad 2/2. Trzeba czekać na następny zbiór

krasnoludek10, anna0089 oraz miwi45 lubią to.
  7. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

u mnie tylko 115 :/ drzewa 20h i zagrody w proporcji 50/50 - te zagrody to pomyłka, trzeba drzewa sadzić.

8. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

157 wypadalców u mnie, same drzewa. Dwa pola w xxl i sandałach i jedno z 20 godzinnymi.

amber♥ i miwi45 lubią to.
  9. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

czyli mówiąc krótko - chcesz skończyć cały event, wypłukaj się z Zośki :)

10. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Ale wydaje mi się, że z xxl/sandałami wyjdzie na to samo co zagrody np x2 po 6 czy coś w ten deseń

amber♥, miwi45 oraz *dzuga* lubią to.
  11. bari06

bari06 Półbóstwo forum

U mnie 160 wypadajek 13 zagród reszta same drzewa. Nie wiem czy uzbieram na całość.

ponderoza70 i amber♥ lubią to.
  12. ryzio

ryzio Weteran forum

u mnie 223 wypadajki, na dwóch polach same drzewa na wodospadzie mix . O dziwo sypnęło sowicie w porównaniu do eventu ziołowego :)

ponderoza70, amber♥ oraz miwi45 lubią to.
  13. amber♥

amber♥ Komandor forum

Ja sobie posiałam na wyspie roślinkę :pxDxD..dobrze że w lesie i wodospadach były drzewa i zagrody . Starczyło mi na 1 całe zadanie i na 2 srebrne. Teraz wystawiłam drzewka XXL i ich nie ruszam ..nie chce mi się przekładać zagrody , drzewa, drzewa zagrody - nie mam kombajnu to masakra, będę zbierać 2x dziennie i co , zrobię tyle będzie , ostatnio albo wcale nie robię eventu , albo nie kończę bo mi się nie chce. :oops:
    Powodzenia wszystkim :)

Ostatnie edytowanie: 22 lutego 2019
  14. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

143 słoninki - same zagrody (lwy,żyrafy,nosorożce,kolibry..) po bokach tylko drzewa.Teraz wymieniłam kilka zagród na te z krótszym czasem.

amber♥ i miwi45 lubią to.
  15. miwi45

miwi45 Weteran forum

U mnie 214 słoninek. Las deszczowy - same drzewa 20-h, wodospady - same drzewa - mix, głównie XXL, główna - zagrody delfiny, foki pomarańczowe+ zebry, konik, garncarnia, po bokach jakieś dzrewa 20-h na uzupełnienie. Nic nie zmieniam.

16. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Witam 3 całe zadania zrobione ,dalej jutro.

17. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Nie wiem czy płakać czy śmiać się mam z własnej głupoty...-.-
    co niektóre info powinno być napisane dużymi i pogrubionymi literami. Wyraźnie napisali, z czego lecą wypadajki, ale NIE, co tam, mam w nosie czytanie ze zrozumieniem >:( Obsiałam dwa pola karnegią, dziś zebrałam i jestem :mad:-.-:mad::cry:, że wypadajek mało. One z upraw nie lecą :cry:>:(:cry::mad::cry: Teraz muszę zniszczyć wszystkie małe poletka z aloesem i postawić drzewunie oraz zagrody :p To się nazywa logika myślenia wstecznego :p:p:p

18. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

No ale przecież jeszcze ekstra (i to pogrubionymi literami) napisali, że niczego nie trzeba siać :D

Moje drzewka 20 h bardzo ładnie się spisały:) Jeszcze jeden taki ładny zbiór jutro rano i ew. niedobitki uzupełnię ze stałej obsady Bahamy - tj. drzewka 12 h + zagrody.

19. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

Najlepij zebrać wszsko przed evenem skleroza na maksaxD

miwi45, ponderoza70 oraz Mikasek- lubią to.
  20. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Myślałam, że mowa o badylku do misji :oops::oops:

Witaj w klubie. Ja też czasami tak mam, zwłaszcza, że kombajnem to tylko jedno kliknięcie :pxD Programiści powinni stworzyć ikonkę "wstecz" xD:cry:xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.