Opinie Noworoczna gratka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 6elka4

6elka4 Baron forum

Ten czas pnącza 31.12 to tak symbolicznie ku pamięci,że event był 31.12.2017xDxDxDtzn.na koniec roku

2. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

No i wyślemy tym na górze, żeby zobaczyli jak to się, robi żeby było zrozumiałexDxDxD

3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Zazwyczaj tak robię, ale dziś akurat nie miałem jak. Tak to jest jak kierownik patrzy Ci na ręce ;)

Poprawione. Dzięki.

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ja sobie machnę ten event. Nagrody wprawdzie nie powalają, ale plusem jest pnącze, które będzie rosło wraz ze mną:) Zresztą muszę czymś przełamać monotonię siania nostrzykaxD

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

od kilku dni bawie sie farma na targu nr 4....moje glowne konto jest na 25...
    i na spokojnie moge zrobic ten event..
    owoce zrobie na sandalach
    roslinki sobie wysieje...
    a zwierzaki kupie..
    edit.
    nawet puchar rosliny mam juz prawie na maksa

6. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja też czasami tak bezmyślnie oddawałam, ale od jakiegoś czasu oddaję z kilku rodzajów, jeśli tak można, zawsze to mniej się traci w sztukach :pxD;)

7. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

też staram się z kilku rodzajów zawsze, ale wtedy jakoś tak zapomniało mi się spojrzeć i poszło...:pxD:cry::cry::cry:

8. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Gapowe trzeba zapłacić :p;)xD
    Nie ma wypadajek, to sobie orzecha laskowego wysiałam i na noc też to zrobię..... ceny teraz na targu z kosmosu, a potrzebny bardzo :oops::pxD

9. Agata00755

teraz to aż tak nie boli, jak ma się więcej zagród to raz dwa odrabia się straty.

10. ewanta

ewanta Komandor forum

ja tam cieszę się że nie ma wypadajek- na noc można tą długorosnąca posiać i szybciej się skończy.

kybek93 lubi to.
  11. niki1990

niki1990 Komandor forum

chce mi się siać, czy mi się nie chce.. oto jest pytanie...pnącze szczerze mówiąc nie urywa, towaru dosyć dużo trzeba sypnąć. tyle dobrze, że w roślinach

12. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Oj Norbi Ty jesteś strateg z wyższej półki... ja to bym na jakieś szkolenie do Ciebie poszła... Taki przeciętny gracz który jest na 45 poziomie jak Twoje "testowe" konto i to jest jego pierwsze spotkanie z farmą to myślę że może mieć problem z tym eventem... choć teraz dosyć łatwo się zarabia. Ja zapasy mam spore może nie na dożynki ale taki event nie puści mnie z torbami...

13. vinel

vinel Czeladnik forum

ja farmeruje od wczoraj od godziny 14:02 i jakos czarno to widze nie wiem jak zwiekszyc ilosc roslin z pola

14. Agata00755

Dżemem z dyni - + 1 roślinka
    chutney marchewkowo- jabłkowy -+ 2 roślinki.

Dżem jest tańszą opcją jak na początek

15. vinel

vinel Czeladnik forum

a gdzie moge go kupic majac poziom 11

kybek93 lubi to.
  16. niki1990

niki1990 Komandor forum

może się uda na targu nabyć. tylko mniej jak 150 tys SG nie będzie

kybek93, antonina-farmerska oraz olgs3 lubią to.
  17. Agata00755

A na targu nie masz zakładki rzemiosło? Chyba nie trzeba było mieć 40 poziomu żeby kupić.

Albo jest specjalny wątek gdzie można innych graczy poprosić o przesłanie
    Rzemiosło - grudzień 2017

18. vinel

vinel Czeladnik forum

oj właśnie chcialem ale niestety zakladka ,,rzemiosło,, - slyszalem ze tam sie znajduje jest niedostepna

19. Kathea

Kathea Baron forum

Rzemiosło jest dostępne chyba od 40 poziomu dopiero, albo coś koło tego. Ale jak się postarasz to na spokojnie do jutra 40 lvl wbijesz.

Ech, jak kiedyś się szybko lvl wbijało. Teraz to nawet nie wiem czy te pd z eventu chociaż ruszy mi pasek.

Muszę się pochwalić, korzystając z chwili oddechu postawiałam wszystkie ts'y wygrane wcześniej, a trochę się ich uzbierało, i z pierwszych dwóch dostałam ... różową ptaszarnię :D, za godzinę reszta "dojrzeje".

20. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witajcie!
    Widzę, że po świętach, to się nie ma jakoś radosnego nastroju.
    Rozumiem, jakby chodziło o 300 wypadajek w tą czy w tą, ale 300 ewentówki? To jakiś problem? [​IMG]
    (Oczywiście to pytanie dla "starych wyjadaczy")

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.