Opinie Noworoczna gratka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

HM tak sobie myślę że zrobię ten event nie dla tych 31 , 12 min... ale dla tych 12 min.. bo 31 godz to pikuś sorki pan pikuś ale te 12 min jest takie zachęcające..xDxD

2. abask

abask Fanatyk forum

No a wypadajek nie będzie? Jakoś dziwnie.

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tylko mi nie mow,ze poradnik byl teraz pisany...
    tez pracuje

4. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Idę z Tobą. No cooś- bez wypadajek? To na co teraz będą narzekania i psioczenie?
    A tak poważnie - podoba mi się odmienna forma ewentu - misje trochę "złagodzą" nudne sianie. Miłego słonecznego dnia i dużo optymizmu wszystkim Farmerom życzę.

5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ghost popraw II i III misji, ta sama tabelka wrzucona

6. dorota444

dorota444 Moguł forum

A po co ten item na dole poradnika ?

7. vinel

vinel Czeladnik forum

tak sobie policzylem i wychodzi ze do zgarniecia 2 083 200 Pd

kybek93, kwazar2000 oraz Wrzosowisko3 lubią to.
  8. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

A gdzie ja napisałem, że poradnik był dzisiaj pisany? Napisałem że nie miałem jak usiąść aby zareagować na zgłoszenie z brakiem widoczności grafik. Nie tłumacz sobie moich słów jak Ci wygodnie.

kybek93 i ***kacper*** lubią to.
  9. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

mi wyszło 9200 i 6250, ale tak szybko liczyłam w pamięci, wiec może jeszcze kto to sprawdzi
    jeszcze raz sprawdziłam i jest tak jak liczyłaś 9500 i 6250

10. Agata00755

poczekajcie z liczeniem, jak będą właściwe tabelki, 2x ta sama wrzucona jest przy II i III misji

11. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Jak tylko będę miał jak usiąść do kompa. Piszę teraz z telefonu.

12. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

no wlasnie mozna to bylo wczesniej sprawdzic..czy podlinkowania sa dobre etc...

13. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam. Dziwny ten event i drogi jak na takie sobie nagrody... samych goździków których mam najwięcej na tego typu akcje potrzeba prawie 6000 (zadania z roślinami + to gdzie można wybrać). Zwierzęta to pewnie jakiś miks zrobię ale np potrzeba 345koali albo 981 małp... z owoców np 3000 mombin tego mam najwięcej z lepiej punktowanych drzew. Drogo dla przeciętnego gracza

14. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Event wydaje sie przyjemny i raczej mało wymagający.... roslin nie za dużo do siania, chociaż nie lubię jak roślina za długo rośnie, no ale Sylwester i Nowy Rok, to raczej mało sprzyja siedzeniu przy kompie.xD
    Czas gotowości pnącza - śmieszny, nie wiem kto wymyśla te czasy... i tak do zbioru co drugi dzień, więc nie potrzebnie ktoś tam sie wysila na oryginalność. Fajnie, że nie będzie wypadajek.... coś innego ;)
    Coś tam w stodole mam, ale będę główkować, żeby jak najkorzystniej pooddawać i nie zbankrutować :pxD;)

kybek93, olgs3 oraz gosiagosia60 lubią to.
  15. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

przeliczyłam jeszcze raz niemieckiego poradnika - 9500 lwiej paszczy i 6250 żłobika koralowego

16. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

jak na moje to wydatki w porównaniu do nagród są marne :) ile trzeba wydać zapasów z stodoły :)

kybek93 lubi to.
  17. Kathea

Kathea Baron forum

Z jednej strony nagrody marne, bo nie ma fajnych nagród rzeczowych, ale z drugiej strony wpadnie bardzo dużo pd, i sporo sianogroszy, więc wbrew pozorom event nie wychodzi aż tak bardzo drogo.

18. Agata00755

No raz tak już z rozpędu pozbyłam się 700 kaczek czy co to tam było. Bo zanim spojrzałam ile zażądało już zaakceptowałam:p

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Racja 8) + to,co stracę z codziennych zbiorów i zarobku na targu...Chyba jednak nie robię,chociaż tego bonusa mi szkoda,bo się zmarnuje :(

20. Agata00755

jest nagrodą w misji, dlatego pewnie wrzucony

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.