Opinie Noworoczna gratka

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Dec 28, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

HM tak sobie myślę że zrobię ten event nie dla tych 31 , 12 min... ale dla tych 12 min.. bo 31 godz to pikuś sorki pan pikuś ale te 12 min jest takie zachęcające..xDxD

2. abask

abask Fanatyk forum

No a wypadajek nie będzie? Jakoś dziwnie.

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tylko mi nie mow,ze poradnik byl teraz pisany...
    tez pracuje

4. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Idę z Tobą. No cooś- bez wypadajek? To na co teraz będą narzekania i psioczenie?
    A tak poważnie - podoba mi się odmienna forma ewentu - misje trochę "złagodzą" nudne sianie. Miłego słonecznego dnia i dużo optymizmu wszystkim Farmerom życzę.

5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ghost popraw II i III misji, ta sama tabelka wrzucona

6. dorota444

dorota444 Moguł forum

A po co ten item na dole poradnika ?

7. vinel

vinel Czeladnik forum

tak sobie policzylem i wychodzi ze do zgarniecia 2 083 200 Pd

kybek93, kwazar2000 and Wrzosowisko3 like this.
  8. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

A gdzie ja napisałem, że poradnik był dzisiaj pisany? Napisałem że nie miałem jak usiąść aby zareagować na zgłoszenie z brakiem widoczności grafik. Nie tłumacz sobie moich słów jak Ci wygodnie.

kybek93 and ***kacper*** like this.
  9. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

mi wyszło 9200 i 6250, ale tak szybko liczyłam w pamięci, wiec może jeszcze kto to sprawdzi
    jeszcze raz sprawdziłam i jest tak jak liczyłaś 9500 i 6250

10. Agata00755

poczekajcie z liczeniem, jak będą właściwe tabelki, 2x ta sama wrzucona jest przy II i III misji

11. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Jak tylko będę miał jak usiąść do kompa. Piszę teraz z telefonu.

12. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

no wlasnie mozna to bylo wczesniej sprawdzic..czy podlinkowania sa dobre etc...

13. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam. Dziwny ten event i drogi jak na takie sobie nagrody... samych goździków których mam najwięcej na tego typu akcje potrzeba prawie 6000 (zadania z roślinami + to gdzie można wybrać). Zwierzęta to pewnie jakiś miks zrobię ale np potrzeba 345koali albo 981 małp... z owoców np 3000 mombin tego mam najwięcej z lepiej punktowanych drzew. Drogo dla przeciętnego gracza

14. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Event wydaje sie przyjemny i raczej mało wymagający.... roslin nie za dużo do siania, chociaż nie lubię jak roślina za długo rośnie, no ale Sylwester i Nowy Rok, to raczej mało sprzyja siedzeniu przy kompie.xD
    Czas gotowości pnącza - śmieszny, nie wiem kto wymyśla te czasy... i tak do zbioru co drugi dzień, więc nie potrzebnie ktoś tam sie wysila na oryginalność. Fajnie, że nie będzie wypadajek.... coś innego ;)
    Coś tam w stodole mam, ale będę główkować, żeby jak najkorzystniej pooddawać i nie zbankrutować :pxD;)

kybek93, olgs3 and gosiagosia60 like this.
  15. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

przeliczyłam jeszcze raz niemieckiego poradnika - 9500 lwiej paszczy i 6250 żłobika koralowego

16. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

jak na moje to wydatki w porównaniu do nagród są marne :) ile trzeba wydać zapasów z stodoły :)

kybek93 likes this.
  17. Kathea

Kathea Baron forum

Z jednej strony nagrody marne, bo nie ma fajnych nagród rzeczowych, ale z drugiej strony wpadnie bardzo dużo pd, i sporo sianogroszy, więc wbrew pozorom event nie wychodzi aż tak bardzo drogo.

18. Agata00755

No raz tak już z rozpędu pozbyłam się 700 kaczek czy co to tam było. Bo zanim spojrzałam ile zażądało już zaakceptowałam:p

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Racja 8) + to,co stracę z codziennych zbiorów i zarobku na targu...Chyba jednak nie robię,chociaż tego bonusa mi szkoda,bo się zmarnuje :(

20. Agata00755

jest nagrodą w misji, dlatego pewnie wrzucony

Thread Status:
Not open for further replies.