Opinie Noworoczna gratka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Przed chwilką skończyłam event i odpaliłam pnącze, powodzenia Tym co jeszcze walczą,
    Szczęśliwego Nowego 2018 roku dla wszystkich graczy :)

2. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Farmerbarti, post usunęłam, tutaj rozmawiamy o evencie.

3. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

noooo i w końcu mnie udało się zakończyć event przed Nowym Rokiem:p:):)

szczęśliwego Nowego Roku wszystkim! niech się spełniają Wasze marzenia:):)

4. zgredek2

zgredek2 Forumowy żółtodziób

No i ewent skończony ,dwa latka pewnie jeszcze pogramy i będzie koniec.

5. seler70

seler70 Chodząca legenda forum

melduje i ja, że evencik dziś skończyłam:).powodzenia walczącym...a wszystkim farmerom
    życzę Szczęśliwego Nowego Roku:D:D:D.

6. niki1990

niki1990 Komandor forum

No jak wam idzie? Ja mam jakieś 70% zrobione już. Tak se sieję, zbieram i oddaję na bieżąco

Ostatnie edytowanie: 31 grudnia 2017
  7. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

Do skoczenia 4 i 5 zadania potrzebuje jeszcze około 1500 żłobika i finisz.

8. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Event zakończony, pnącze odpalone i teraz... hulaj dusza:);):) Wszystkim Farmerom, starym, młodym, biednym i bogatym, narzekającym i tryskającym optymizmem, życzę wspaniałej zabawy w noc sylwestrową i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. [​IMG]

9. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Ostatni zasiew lwiej paszczy. W między czasie handluję qpą :)

10. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Ja nadal sieję jeszcze. Trochę paszczy i żłobika brakuje , ale na pewno skończę w przyszłym roku :D.

A wszystkim farmerkom , farmerom i ekipie życzę Do Siego Roku i spełnienia marzeń :D:D:D:inlove:.

11. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

No i na zakończenie eventu i dzisiejszego dnia coś mnie podkusiło :cry:i zakręciłam kołem...+100 % przez 24h czyli insynuacja ,ze co sylwestrowe kaloszki zakładać i siać :pxD

Udanej szampańskiej zabawy Sylwestrowej i Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń wszystkim farmerom W Nowym Roku! :inlove::inlove::inlove:

12. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Wysłałam chutnej może się przyda. Do Siego!

bari06, olgs3 oraz -Batka74- lubią to.
  13. małgoos

małgoos Cesarz forum

Ewencik zaliczony a wszystkim samych sukcesów w [​IMG]

14. ciurka6

ciurka6 Stary wyjadacz

Jak ktoś gapa ... to mu się event ślimaczy. Byłam pewna, że zostanie mi tylko w 1 zadaniu diamentowa kampania- a tu całe 5 zadanie do wykonania. trochę jeszcze posieje. Wszystkim farmerom i farmerkom życzę Szczęśliwego Nowego Roku!

15. -senait-

-senait- Hrabia forum

ewent niebawem zakończę ale już nie w tym roku 2000 lwiej nie zdąży dojrzeć za to szampan gotowy przed czasem ,pysznie schłodzony:) szampańskiej zabawy mili farmerzy i dużo dobrego do spełnienia już za dwie godzinki:)do napisania za rok:))

16. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ewent skonczony wszystkiego najlepszego w nowym roku duzo zdrowka

17. emilia_2

emilia_2 Forumowy żółtodziób

Odblokowałam Noworoczną Gratkę III i nie otrzymałam jej do realizacji. Proszę o szybką naprawę.

18. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Jak to nie otrzymałaś do realizacji? Powinna być odblokowana w spółdzielni, jak nie jest, to sie przeloguj. Jak to nie pomoże to pisz do PT, bo tu nikt, nawet MOD, nie ma możliwości żeby Ci pomóc.

Ostatnie edytowanie: 31 grudnia 2017
    ciurka6 lubi to.
  19. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

D. dobry
    Ewent ukończony wczoraj skoro świt.
    Tajemniczości tylko do paska a potem do pociągu.

Wszystko co najlepsze niech będzie Waszym udziałem
    każdego dnia w tym Nowym Roku :inlove:

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2018
  20. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Nowy Rok i nowa gałązka na pnączu! Cudownego 2018 życzę wszystkim Graczom i Ekipie!Wszystkiego najlepszego - na farmie i w realu! Niech się dzieje!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.