Opinie Noworoczna gratka

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Dec 28, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Jakoś szkoda mi oddawać moich zwierzaków i owoców za takie nagrody. Co prawda mam ich sporo, ale będą lepsze okazje, żeby je w nich wykorzystać. Mówię pas ;) Rozstawiam już swoje budy z ekologicznym gówienkiem - komu nawóz? :D Zaręczam, że jakość dobra :pxD

2. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Event będę robić - podoba mi się wizualnie item "Noworoczna impreza", a jeśli coś mi się podoba lubię mieć to choćby dla Miecia. :p
    Pnącze, jak pnącze - kolejne do kolekcji (ale czasami i ze zwykłej, darmowej próby udaje się na kole wykręcić coś w miarę ciekawego). ;)
    Rośliny eventowej do wysiania w sumie niewiele, więc z cmj połączonym z bonusem z kalendarza adwentowego pójdzie migiem. :) Nie podobają mi się tylko różne czasy wzrostu roślin eventowych, ale cóż - to nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz, kiedy taka desynchronizacja się zdarza. :p

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

ziarnko do ziarnka az zbierze sie miarka..;)
    przed chwila zbieralem pnacza...z 147 tak bylo....[​IMG]

4. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

zaczyna się kolejny event, wiec zaglądam na targ szukając okazji, żeby zarobić i właśnie kupiłam CMJ za 0,10 SGxD8)
    bardziej w temacie: zastanawiam się czy robić event czy pohandlować:p:music:

5. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

czy ktoś już policzył ile bedą rosły roślinki z kersto i b.n.?

kybek93 and 6elka4 like this.
  6. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

do misji V potrzeba lacznie: 210 rakiet(nagroda cala misja IV), 240 pudelka(nagroda z cala misja III) i 190 ognistych kol(nagroda z: misja II - 1 srebrna i zlota, 2 srebrna zlota i diamentowa, nie jest wymagana diamentowa w części 1,)
    ---- te ilości rakiet, pudelek oraz ognistych kol uwzgledniaja cala misje V oraz misje IV w której trzeba je oddac oprócz eventowek :) -----

z misji I która trzeba zrobić w calosci dostajemy item otwieramy butelki, oprocz wkładu ze stodoly potrzeba (do I,5,wszystkie kampanie): 3300 lwia paszcza i 1200 zlobik koralowy

z misji V pozostale itemy i pnącze z czego wymagane:
    1 tylko srebrna, 2 - 5 wszystkie

-------

do misji II wymagana jest: 550 lwia paszcza na części 1 - srebrna i zlota oraz 500 zlobik koralowy na 2 wszystkie 3 kampanie

misja III - 500 zlobik a następnie 1050 lwia paszcza
    ________

misja IV wymaga 1650 zlobik oraz 2400 lwia paszcza, ogniste kola i pudelka się dostanie z misji II i III

misja V oprócz wymienionych na samej gorze posta pudelek, kół oraz rakiet wymagane jest lacznie: 1150 lwia paszcza i 2400 zlobik :D

laczna ilość na pnącze z itemami to: 8450 lwia paszcza, 6250 zlobik koralowy, oraz rakiety pudelka i kola podane wyżej, które sa automatycznie zdobywane w misjach II - IV

Last edited: Dec 28, 2017
  7. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

U mnie wychodzi trochę ( :p ) mniej ;) ale też jest dobrze, bo więcej zysku przynosi pnącze ( z którym nic nie trzeba robić) niż farma/wyspa.
    A co do pnącza, to gdyby było też TPD do zdobycia, to może bym się połasiła. Przechodzenie poziomów na farmie jakoś ani mnie grzeje, ani mnie ziębi :p

kybek93 likes this.
  8. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a celowo pominąłeś w misji II zadanie 1 diamentowe (500 lwiej paszczy)?
    i 550 lwiej paszczy w misji V?

zwykłe polebez runyczas podstawowy04:4508:00
    zwykłe polebez runywoda03:4806:24
    zwykłe polebez runywoda i nawóz03:3606:05
    zwykłe polebez runywoda, nawóz, SN01:4803:02
    zwykłe polebez runywoda, nawóz, SN, BN01:2702:26
    zwykłe polebez runywoda, nawóz, SN, BN, K01:1602:08
    zwykłe polez runączas podstawowy04:4508:00
    zwykłe polez runąwoda03:4806:24
    zwykłe polez runąwoda i nawóz03:2505:46
    zwykłe polez runąwoda, nawóz, SN01:2202:18
    zwykłe polez runąwoda, nawóz, SN, BN01:0201:43
    zwykłe polez runąwoda, nawóz, SN, BN, K00:5101:26

Last edited: Dec 28, 2017
  9. duzy6666

duzy6666 Generał forum

Robię bo lubię iventy i tyle w temacie:Dwszystkim robiącym życzę powodzenia:)

10. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

tak to nie było przypadowe, z misju II lacznie jest do zdobycia 240 ognistych kół, a do pnącza wymagane 190, dlatego tych 50 co jest nagroda wlasnie w diamentowej nie trzeba robic

co do misji V, 1 zadanie w nagrodach nie posiada itemu na pnącze, dlatego wystarczy zrobić czesc srebrna :)

11. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

witajcie- obliczyłam że za wykonanie zadań wpadnie 1.837.800 pd z zadań.

kybek93, aleksandra and ***kacper*** like this.
  12. Kathea

Kathea Baron forum

+200%/24h wpadło z koła, więc na spokojnie można robić na dwóch polach, bez demolowania farmy :D

13. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Poczytałam, policzyłam, przemyślałam i eventu nie robię. Powodzenia w wietrzeniu stodół;):)

14. Kathea

Kathea Baron forum

Też z ciekawości przeliczyłam co i jak, i to "wietrzenie stodół" to będzie w sumie towaru za jakieś pół miliona sianogroszy (biorąc pod uwagę ile trzeba oddać i ile sianogorszy się dostanie w nagrodach), więc nie tak źle.

15. jwilczewska5

jwilczewska5 Mieszkaniec forum

rzeczywiście wietrzenie stodoły gwarantowane - nie wiem czy warto?:cry:

kybek93 and Dybilas4 like this.
  16. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

oooo nie widziałam jeszcze 200% do stodoły na 24h
    100% tak ale 200% tylko na 12h

kybek93 and olgs3 like this.
  17. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Właśnie wpadło 100% z koła:D super:D

18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

i teraz moge zaczynac event :) :)

19. pusia24_48

pusia24_48 Baron forum

może ktoś odblokował dzisiejszą skarpetę i wie co jest w paczkach?Byłabym wdzięczna za odpowiedz:D

kybek93 likes this.
  20. alusia-milusia

alusia-milusia Mieszkaniec forum

10 farmarek i item.
    Eventowka rozsiana:D

kybek93 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.