Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

sorki ale nowa aktualizacja mnie zdenerwowała i to solidnie

2. lucek60

lucek60 Czeladnik forum

Nic nie rozumiem, nic mi się nie podoba :cry:I najgorsze - tak zostanie >:( Szybko tam nie zajrzę. Trudno, nie będę się umartwiać. Skoro gra ma sprawiać przyjemność - to co irytuje, a zaczyna być tego coraz więcej, należy omijać>:(

3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

No mnie też te zmiany sie nie podobają :mad: Po "kiego" to ruszali, czy prosiliśmy o to? Nie dość, ze wszystko malutkie, że z lupą trzeba patrzeć, to same wykrzykniki mam, co jeszcze bardziej mi przeszkadza szukać misji do zrobienia. Tak jak było , było dobrze, wiedziałam, co mam do zrobienia, co zaczęte i czeka na dokończenie, a teraz nic nie wiem :oops::mad: Chyba też nie będę tam zaglądac, szkoda nerwów >:(>:(>:(

babula40, ross2 oraz 7jessy75 lubią to.
  4. myszaa9

myszaa9 Forumowy żółtodziób

Tragedia z tą nową spółdzielnią . Totalna masakra. Kto to układał. Nie czytelne kompletnie. I co za każdą misje mam oznaczac sobie że ją robie.
    Powinna być opcja w ustawiniach gry dotycząca wyglądu. Każdy powinien mieć wybór czy to chce. Jeśli nie to klika w ustawieniach i jest pięknie. Ludzie tyle pieniędzy prawdziwych ładują w tą gre, a dostają taką zmianię że odechciewa im się grać. Zastanawiam się nad dalszym kontynuowaniem gry. Przestaje mi się podobać ta farma.....

5. lolekjunior

lolekjunior Forumowy żółtodziób

Spółdzielnia stała się na maxa nieczytelna... Bez sensu te zmiany....

6. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

wykrzyknikow się od razu pozbyłem poklikajac w kazda misje która miała wykrzyknik i nie ma, gorzej ze nie można przewijać miedzy zadaniami w konkretnej misji, wcześniej np. kupiłem 200 jaj i po kolei dodawałem wszystkie srebrne a później zlote, a teraz każdorazowo trzeba klikac, pewnie się przyzwyczaje

co do listy z lewej strony i mniejszej czcionki to mi się bardzo podoba, wszystko razem i szybciej się znajdzie tą która chce się robic, no i super ze sortowanie mrocznych misji, mam jeszcze prawie wszystkie do zrobienia

ross2 i -Maud- lubią to.
  7. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Witam

Na wstępie chciałam napisać, że znam tą grę praktycznie od początku.
    Pamiętam czasy gdy było tylko jedno pole, 21 poziomów, gdy likwidując jakiś przedmiot traciło się go bezpowrotnie bez możliwości schowania go do paska. Pamiętam szalejące na farmie deszcze, które niszczyły pola.
    Pisałam na starym forum wiele interesujących wg. forumowiczów propozycji nowych misji i aktualizacji Bahamy. Z satysfakcją mogę stwierdzić, że niektóre z moich pomysłów były inspiracją do rozwoju tej gry ( chwała naszym MODom za przekazywanie naszych pomysłów dalej)Przeżyłam tu wiele zmian. Lepszych i gorszych. Potrzebnych i zbędnych.

Do tej pory większość zmian w grze traktowałam z większym lub mniejszym poczuciem pobłażliwości ale po zajrzeniu do spółdzielni stwierdzam, że tym razem "tfórcóf" tej aktualizacji Bóg opuścił i to już dokumentnie.

Zepsuliście [ciach]kiedyś album z naklejkmi-przestałam zaglądać i kompletować naklejki mimo, że wcześniej cieszyłam się tym albumem jak dziecko.
    To co zrobiliście ze spółdzielnią woła o pomstę do nieba!
    Niestety ale do spółdzielni będę zaglądać bo zdobywam tam wiele cennych rzeczy. Współczuję tym co korzystają z laptopów "12" bo będą się musieli zaopatrzyć w lupy.
    [ciach] Mam nadzieję , że choć zwierzchnicy za kolejny świetny pomysł docenili Was jakąś premią bo przynajmniej Wy jesteście zadowoleni.

Bardzo proszę MODów o przekazanie mojej opinii tam gdzie trzeba.

Rozumiem Małgoś Twoje zdenerwowanie, ale pamiętaj proszę, że wypowiadasz się na forum, na którym obowiązuje Regulamin :

Upominam słownie tym razem.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 maja 2016
  8. -Magda79-

-Magda79- Koneser forum

Stara spółdzielnia była dużo lepsza. Szkoda, że zmieniają to co dobre na gorsze.

9. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

A ja znalazłem taką fajną misję:[​IMG]
    Nie wiem, czy dam radę zrobić...

10. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Kwestia przyzwyczajenia...tak myślę ;)

Dybilas4, zzizzie oraz SMOD_Atena lubią to.
  11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja w sprawie tej lupy 8)
    Jeśli jakiś posiadacz lapka z ekranem 12" chce zobaczyć więcej, to zamiast lupy radziłabym Ctrl i "+" na numerycznej 8)
    Można sobie dowolnie powiększyć... a później przywrócić ustawienia domyślne albo myszką, albo kombinacją Ctrl i "-" 8)

gadek, toDzasta oraz babula40 lubią to.
  12. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

domyślny rozmiar to ctrl + 0

zzizzie lubi to.
  13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Też fakt ;)
    Ale sposób niezły, przyznasz chyba ;)

Anetta41, toDzasta oraz cyfrzak lubią to.
  14. zosia74

zosia74 Aktywny autor

Już nasze babcie mówiły "...lepsze jest wrogiem dobrego..." Szkoda, że nie każdy to wie, a to co zrobiono ze spółdzielnią to jakiś dramat, koszmar i tragedia. Pewnie mi się dostanie, (a niech tam)ale muszę to powiedzieć, bo mnie trafia, ktoś kto to wymyślił i ktoś kto to wprowadził daleko wyobraźnia poniosła do tyłu ..... niestety.

Alutka, gretag oraz babula40 lubią to.
  15. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

ludzie dajcie spokój narzekaniom to nie ma sensu , da sie opanowac i przywyknac do tej dla niektórych poronionej nowinki ;):pgra taka jakich wiele gdzie nie ma innej alternatywy jak tylko przyzwyczaic sie do zmian i nowelizacji albo dac sobie spokój bo nikt nas na siłe tu nie trzyma 8)

16. babula40

babula40 Komandor forum

Na czyje życzenie zrobiono tę modyfikację w sp-ni ? bo chyba nie graczy ..... Masakra jakaś .Przywrócić dawny wygląd spółdzielni !!!!

17. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

no nikt nas na siłę nie trzyma . Tylko jedno pytanie : gra jest dla graczy czy gracze dla gry?

Zizzie- większość z nas zna skróty klawiszowe ale to chyba nie na tym polega alby sobie ciągle coś powiększać a później zmniejszać. Ja i tak mam ustawioną wielkość ekranu na 115%, na stałe 8)

Atenko , starałam się wybrać najbardziej "poprawne" słowa opisujące autorów tej aktualizacji. Skoro one są obraźliwe to już inaczej nie potrafię :(

18. patryk_17

patryk_17 Forumowy żółtodziób

masakra

Alutka i gretag lubią to.
  19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

A gdzie można podglądnąć misje ukończone ?

Anetta41 i gretag lubią to.
  20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

otwierasz sobie paseczek i ostatnia pozycja;):)